Slik legger du til en anbefalte produkter-seksjon

Du kan legge til en del på produktsidene som viser en automatisk generert liste over produktanbefalinger. Å vise anbefalte produkter til kunder gjør det lettere for dem å oppdage nye produkter, og kan bidra til å øke salget.

Overskriften og oppsettet til produktanbefalinger-seksjonen bestemmes av temaet ditt.

Forstå produktanbefalinger

Produktanbefalinger er basert på produkter som ofte kjøpes sammen, eller produkter i relaterte samlinger. Produktanbefalingene blir mer nøyaktige over tid, etterhvert som mer bestillings- og produktinformasjon blir tilgjengelig.

Finn ut mer om dataene som brukes til produktanbefalinger fra Shopify-dokumentasjonen for temautvikling.

Tilpasse produktanbefalinger

Produktanbefalinger er en seksjon på produktsidene i Online Store 2.0-temaer. Du kan tilpasse utseendet på produktanbefalingene slik at de inneholder tittel, pris, selger og en kort beskrivelse, eller skjule dem fra produktsidene. Du kan bare ha én seksjon med produktanbefalinger av gangen på en produktside.

Steg:

1. Velg Produkter > Standardprodukt for å laste inn malen i temaredigeringsprogrammet.
  2. Gjør ett av følgende:

• Hvis produktsiden din har en seksjon for produktanbefalinger, klikker du på Produktanbefaling.
    • Hvis produktsiden din ikke har en seksjon for produktanbefalinger, klikker du + Legg til seksjon og velger Produktanbefalinger.
  3. Klikk på Lagre.

Du kan deaktivere produktanbefalinger ved å klikke på øyesymbolet. Deaktivering av produktanbefalinger skjuler seksjonen fra produktoppføringen, men sletter den ikke.

Innstillinger for produktanbefalinger

Du kan tilpasse hvordan anbefalte produkter vises for kunden. Anbefalte produkter genereres automatisk.

Innstillingene for produktanbefalingerseksjonen
Innstilling Beskrivelse
Overskrift Tittelen på seksjonen.
Fargepalett Bakgrunnsfargen i seksjonen for produktanbefalinger. Velg mellom Aksent 1, Aksent 2, Bakgrunn 1, Bakgrunn 2 eller Omvendt.
Bildeforhold Styrer bredde- og høydeforholdet på produktkortbildet. Velg mellom Tilpass til bilde (standard), portrett eller kvadrat.
Vis sekundærbilde når musepekeren beveges over Når kunden holder musepekeren over produktbildet, vises det sekundære produktbildet hvis produktet har et.
Vis selger Viser selgerne av produktene.
Vis produktvurdering Viser den gjennomsnittlige produktvurderingen i stjerner med antall vurderinger i parentes, for eksempel: ★★★★★ (8). Krever også en produktvurderingsapp, som Shopify Product Reviews, og metafeltdefinisjoner for reviews.rating_count og reviews.rating.
Seksjonsmarg Legg til mellomrom øverst eller nederst i seksjonen for produktanbefalinger. Bruk glidebryteren for å legge til mellom 0 piksler og 100 piksler med mellomrom over eller under seksjonen.