Een gedeelte met aanbevolen producten toevoegen

Je kunt een gedeelte toevoegen aan je productpagina's met een automatisch gegenereerde lijst met productaanbevelingen. Door aanbevolen producten aan klanten te tonen, wordt het voor hen gemakkelijker om nieuwe producten te ontdekken en kan het helpen om de onlinewinkel-omzet te vergroten.

De kop en opmaak van het gedeelte met aanbevolen producten worden bepaald door je thema.

Productaanbevelingen begrijpen

De productaanbevelingen die in het gedeelte worden weergegeven, zijn gebaseerd op producten die gewoonlijk gezamenlijk worden gekocht of producten in verwante collecties. Productaanbevelingen worden na verloop van tijd nauwkeuriger naarmate er meer bestel- en productinformatie beschikbaar komt.

Meer informatie over de gegevens die worden gebruikt voor productaanbevelingen is te vinden in de documentatie voor de ontwikkeling van Shopify-thema's.

Productaanbevelingen aanpassen

Productaanbevelingen is een sectie op je productpagina's in Online Store 2.0-thema's. Je kunt het uiterlijk van je productaanbevelingen aanpassen om de titel, prijs, leverancier en een korte beschrijving op te nemen of deze op je productpagina's te verbergen. Per productpagina kun je slechts één sectie met productaanbevelingen tegelijk hebben.

Stappen:

1. Selecteer Producten > Standaardproduct om het template in de themabewerker te laden.
  2. Doe een van de volgende dingen:

• Als je productpagina een sectie met productaanbevelingen heeft, klik je op Productaanbeveling.
    • Als je productpagina geen gedeelte met productaanbevelingen heeft, klik je op + sectie toevoegen en selecteer je Productaanbevelingen.
  3. Klik op Opslaan.

Je kunt productaanbevelingen uitschakelen door op het oogsymbool te klikken. Als je productaanbevelingen uit kunt uitschakelen, wordt het gedeelte verborgen in je productvermelding, maar wordt deze niet verwijderd.

Instellingen voor productaanbevelingen

Je kunt de manier aanpassen waarop de klant je aanbevolen producten te zien krijgt. De aanbevolen producten worden automatisch gegenereerd.

De instellingen voor de sectie met productaanbevelingen
Instellingen Beschrijving
Opschrift De titel van de sectie.
Kleurschema De achtergrondkleur van de sectie met productaanbevelingen. Kies uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.
Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen Bepaalt de beeldverhouding van de productkaartafbeelding. Kies uit Aanpassen aan afbeelding (standaard), staand of vierkant.
Tweede afbeeldingen tonen als je de aanwijzer erboven houdt Als de klant met zijn cursor over de productafbeelding zweeft, verschijnt de tweede productafbeelding, als er een aanwezig is.
Verkoper weergeven Toont de verkopers van de producten.
Geef productbeoordeling weer Geeft de gemiddelde productbeoordeling in sterren weer, met het aantal recensies tussen haakjes, bijvoorbeeld: ★★★★★ (8). Er is ook een app voor productrecensies nodig, zoals Shopify Product Reviews en metavelddefinities voor reviews.rating_count en reviews.rating.
Opvulling voor sectie Voeg spatiëring aan de boven- of onderkant van de sectie met productaanbevelingen toe. Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om boven of onder de sectie maximaal 100 pixels aan ruimte toe te voegen.