Sådan tilføjer du et afsnit med anbefalede produkter

Du kan tilføje et afsnit på dine produktsider, som viser en liste over de produktanbefalinger, der genereres automatisk eller er angivet manuelt af dig ved hjælp af appen Shopify Search & Discovery. Se, hvordan du tilpasser produktanbefalinger med appen.

Hvis du viser anbefalede produkter til dine kunder, får de lettere ved at opdage nye produkter, og det kan hjælpe dig med at øge salget i din webshop.

Overskriften og layoutet i afsnittet med produktanbefalinger bestemmes af dit tema.

Forstå produktanbefalinger

Produktanbefalingerne baseres på produkter, der ofte købes sammen, har en lignende produktbeskrivelse eller produkter i relaterede kollektioner. Produktanbefalinger bliver mere nøjagtige med tiden, i takt med at flere ordre- og produktoplysninger bliver tilgængelige.

Få mere at vide om de data, der bruges til produktanbefalinger i Shopifys dokumentation om temaudvikling.

Sådan tilpasser du udseendet af produktanbefalinger

Produktanbefalinger er et afsnit på dine produktsider i Online Store 2.0-temaer. Hvis du bruger et tema, som ikke er kompatibel med Online Store 2.0, skal du opgradere dit tema. Du kan tilpasse udseendet af dine produktanbefalinger, så de omfatter titel, pris, forhandler og en kort beskrivelse. Du kan også skjule dem på dine produktsider. Du kan kun have ét afsnit med produktanbefalinger på en produktside ad gangen.

Fremgangsmåde:

1. Vælg Produkter > Standardprodukt for at indlæse skabelonen i temaeditoren.
  2. Gør et af følgende:

• Klik på Produktanbefaling, hvis din produktside har et afsnit til produktanbefalinger.
    • Hvis din produktside ikke har et afsnit til produktanbefalinger, skal du klikke på + Tilføj afsnit og derefter vælge Produktanbefalinger.
  3. Klik på Gem.

Du kan deaktivere produktanbefalinger ved at klikke på symbolet med et øje. Hvis du deaktiverer produktanbefalinger, skjules afsnittet fra dine produktsider, men afsnittet slettes ikke.

Indstillinger for produktanbefalinger

Du kan tilpasse, hvordan dine anbefalede produkter vises for kunden. De anbefalede produkter genereres automatisk, baseret på produkter, der almindeligvis købes sammen, har en lignende produktbeskrivelse eller er produkter i relaterede kollektioner og bliver mere nøjagtige med tiden, i og med at flere ordre- og produktoplysninger bliver tilgængelige.

Indstillingerne for afsnittet med produktanbefalinger
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på afsnittet.
Farveskema Baggrundsfarven på afsnittet med produktanbefalinger. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 eller Omvendt.
Billedforhold Afgør højde-bredde-forholdet for billedet på produktkortet. Vælg mellem Tilpas til billede (standard), stående eller kvadrat.
Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
Vis forhandler Viser forhandlere af produkterne.
Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
Indre margen, afsnit Tilføj afstand øverst eller nederst i afsnittet med produktanbefalinger. Brug intervalskyderen til at tilføje 0-100 px afstand over eller under afsnittet.