Tilføj ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige oplysninger fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. Du kan aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurv i alle gratis Shopify-temaer.

Tilføjelse af ordrebemærkninger

Ordrebemærkninger kan aktiveres på siden Indkøbskurv i temaindstillingerne. Følg nedenstående trin, eller se dit temas dokumentation, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan finde denne indstilling i dit tema.

Fremgangsmåde:

1. From your Shopify admin, click Settings > Apps and sales channels.

2. From the Apps and sales channels page, click Online store.

3. Click Open sales channel.

4. Klik på Temaer.

5. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.

6. Klik på Temaindstillinger > Indkøbskurv.

7. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér bemærkning til indkøbskurv.

8. Klik på Gem.

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger.

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Handlinger > Rediger sprog.

2. Klik på Afsnit. Hvis du ikke kan se Afsnit på skærmen, skal du klikke på de tre prikker (...) og vælge Afsnit i drop-down menuen.

3. Rul ned til afsnittet Indkøbskurv. Indtast den nye besked med ordrebemærkninger i feltet Bemærkning.