Tilføj ordrebemærkninger på siden med indkøbskurven

Du kan bruge ordrebemærkninger til at indsamle særlige oplysninger fra kunder om, hvordan en ordre skal klargøres og leveres. Du kan aktivere et tekstfelt til ordrebemærkninger på siden med indkøbskurv i alle gratis Shopify-temaer.

Tilføjelse af ordrebemærkninger

Ordrebemærkninger kan aktiveres på siden Indkøbskurv i temaindstillingerne. Følg nedenstående trin, eller se dit temas dokumentation, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan finde denne indstilling i dit tema.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indkøbskurv i rullemenuen til sidevalg øverst på siden til tematilpasning.
  2. Klik på Afsnit i venstre sidebjælke.
  3. Klik på Subtotal under afsnittet Skabelon.
  4. Markér eller fjern markeringen af Aktivér bemærkning til indkøbskurv.
  5. Klik på Gem.

Rediger din ordrebemærkningslabel

Du kan redigere den label, der vises over eller ved siden af feltet til ordrebemærkninger.

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på ... > Rediger standardtemaindhold.

2. Klik på Afsnit. Hvis du ikke kan se labelen Afsnit, skal du klikke på knappen ... og derefter vælge Afsnit i rullemenuen.

3. Rul ned til afsnittet Indkøbskurv. Indtast den nye besked med ordrebemærkninger i feltet Bemærkning.