POS-apps beheren

POS UI-extensies zijn een manier om apps te gebruiken om je winkelervaring voor Shopify POS te verbeteren en te personaliseren.

Sommige extensies gebruiken bijvoorbeeld de scanner van het apparaat om inventaris op te maken, klantenkaarten of personeelskaarten te scannen voor kortingen of producten in de winkel in ontvangst te nemen.

Je kunt de instellingen voor UI-extensies in het POS-verkoopkanaal gebruiken om de extensies voor al je winkellocaties te beheren.

Er zijn meerdere opties beschikbaar voor ontwikkelaars om de Shopify POS-app aan te passen. Meer informatie over het uitbreiden van de mogelijkheden van Shopify POS vind je in de documentatie voor ontwikkelaars van Shopify.

Apps installeren met POS UI-extensies

Je kunt alle apps die gebruikmaken van POS UI-extensies vinden in de Shopify App Store op de collectiepagina Werkt met Shopify POS.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op Shopify App Store en zoek naar het type app dat je wilt installeren.

3. Klik op Filter en selecteer Werkt met Shopify POS.

4. Klik op App toevoegen om deze te installeren.

Apps activeren met POS UI-extensies

Als een app is gebouwd met POS UI-extensies, kan deze worden ingeschakeld voor alle apparaten en locaties.

Voor deze stappen heb je een app met POS UI-extensies nodig die geïnstalleerd is in het Shopify-beheercentrum.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Verkoopkanalen > Point of Sale.
  2. Instellingen > Extensies > POS UI-extensies.
  3. Klik op de app waarvoor je POS UI-extensies wilt activeren en klik op Toevoegen aan alle.
  4. Nadat je op Opslaan hebt geklikt, worden je smart grid-tegels geactiveerd op alle locaties en apparaten voor deze app.