Overførsler mellem lokationer

Når du har flere aktive lokationer, kan du bruge overførsler til at flytte lagerbeholdning mellem dem. Du kan bruge overførsler til at holde styr på din lagerbeholdning, når du skifter mellem dine forskellige lokationer.

Du kan ikke oprette overførsler for produkter, som bruger en distributionstjeneste fra tredjepart.

Når du deaktiverer en lokation, der afventer overførsler, skal du vælge en anden lokation til disse overførsler, så overførslen af dem kan fortsætte. Hvis du vælger samme destination som oprindelsen, annulleres overførslen, og lagerbeholdningen genopfyldes på den valgte destination.