Overførsel af lagerbeholdning mellem lokationer (Shopify-administrator)

Du kan overføre lagerbeholdning mellem din butiks aktive lokationer.

Du kan dog ikke oprette overførsler for produkter, som bruger en distributionstjeneste fra tredjepart.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Overførsler i Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj overførsel.

3. Klik på Vælg oprindelse i afsnittet OPRINDELSE, og vælg derefter den lokation, som lagerbeholdningen stammer fra.

4. Klik på Vælg destination i afsnittet DESTINATION, og vælg derefter den lokation, som lagerbeholdningen sendes til. Hvis du vil tilføje en ny lokation, skal du oprette en lokation eller aktivere en deaktiveret lokation.

5. I afsnittet Tilføj produkter skal du enten angive navnet på det produkt, du vil føje til overførslen, eller klikke på Gennemse for at få vist en liste over din butiks produkter, kollektioner, produkttyper, tags og forhandlere. Vælg de produkter og varianter, du vil føje til overførslen.

6. Klik på Føj til overførsel for at tilføje alle de valgte produkter og varianter.

7. I kolonnen Antal skal du angive det antal, du forventer at modtage af hvert produkt fra oprindelseslokationen til destinationslokationen. Hvis du overfører flere produkter, end det tilgængelige antal på oprindelseslokationen, vil antallet blive negativt.

8. Valgfrit: Angiv en dato i feltet Forventet ankomst i afsnittet Oplysninger om forsendelse. Angiv forsendelsens Trackingnummer, og vælg et Fragtfirma. Fragtfirmaet vælges automatisk ud fra det trackingnummer, du har angivet, og kan justeres manuelt.

9. Valgfrit: Hvis du vil tildele overførslen et referencenummer eller et tag, skal du angive det i afsnittet Yderligere oplysninger. Du kan klikke på Se alle tags for at vælge eller fjerne tags, du har anvendt tidligere. Klik på Anvend ændringer, når de ønskede tags vises i afsnittet ANVENDTE TAGS. Tags må have op til 255 tegn. Du kan bruge referencenumre og tags til at filtrere og organisere dine overførsler på siden Overførsler. Du kan f.eks. oprettet tagget “Urgent” for at vise, at denne anmodning haster.

10. Klik på Gem overførsel.

Når du har oprettet en overførsel, kan du se antallet af din indgående lagerbeholdning på siden med produktoplysninger.