Overførsel af lagerbeholdning mellem lokationer (Shopify-administrator)

Du kan overføre lagerbeholdning mellem aktive lokationer.

Du kan dog ikke oprette overførsler for produkter, som bruger en tredjepartsbehandlingstjeneste.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Overførsler i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj overførsel.

3. Vælg den lokation, som lagerbeholdningen stammer fra, i afsnittet Oprindelse.

4. Vælg den lokation, som lagerbeholdningen skal overføres til, i afsnittet Destination.

5. Vælg i afsnittet Produkter de produkter, du vil overføre, og klik derefter på Føj til overførsel.

6. Angiv det antal, der skal overføres for hvert produkt.

7. Valgfrit: Angiv en forventet ankomstdato i afsnittet Forsendelse.

8. Valgfrit: Angiv et referencenummer og eventuelle tags i afsnittet Yderligere oplysninger.

9. Klik på Gem.