Varaston siirtäminen sijaintien välillä (Shopify admin)

Voit siirtää varastoa kaikkien aktiivisten sijaintien välillä.

Et voi kuitenkaan luoda siirtoja tuotteille, joille käytetään kolmannen osapuolen jakelupalvelua.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta valintaan Tuotteet > Siirrot.

2. Klikkaa Lisää siirto.

3. Valitse Alkuperä-kohdasta sijainti, josta varasto on tulee.

4. Valitse Määränpää-kohdasta sijainti, jonne varasto on menossa.

5. Valitse Tuotteet-kohdasta tuotteet, jotka haluat siirtää, ja valitse sitten Lisää siirrettäväksi.

6. Syötä siirrettävä määrä tuotekohtaisesti.

7. Valinnainen: Kirjoita Toimitus-kohdassa odotettu saapumispäivä.

8. Valinnainen: Syötä Lisätiedot-kohtaan viitenumero ja mahdolliset tunnisteet.

9. Klikkaa Tallenna.