Varaston siirtäminen sijaintien välillä (Shopify Admin)

Voit siirtää varastoa kaupan aktiivisten sijaintien välillä.

Et voi kuitenkaan luoda siirtoja tuotteille, joille käytetään kolmannen osapuolen jakelupalvelua.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Tuotteet > Siirrot.

2. Klikkaa Lisää siirto.

3. Klikkaa LÄHTÖPAIKKA-osiossa Valitse lähtöpaikka ja valitse sitten sijainti, josta varasto saapuu.

4. Klikkaa MÄÄRÄNPÄÄ-osiossa Valitse määränpää ja valitse sitten sijainti, johon varasto siirretään. Jos haluat lisätä uuden sijainnin, sinun täytyy luoda sijainti tai aktivoida käytöstä poistettu sijainti.

5. Kirjoita Lisää tuotteet ‑osioon joko tuotteen nimi, jonka haluat lisätä siirtoon, tai jos haluat nähdä luettelon kauppasi tuotteista, kokoelmista, tuotetyypeistä, tunnisteista ja myyjistä, klikkaa Selaa-valintaa. Valitse tuotteet ja tuoteversiot, jotka haluat lisätä siirtoon.

6. Klikkaa Lisää siirtoon ‑valintaa lisätäksesi valitsemasi tuotteet ja versiot.

7. Syötä Määrä-sarakkeeseen kaikkien tuotteiden määrä, joita odotat lähtöpaikasta määränpäähän. Jos siirrät tuotteita enemmän kuin niitä on saatavilla lähtöpaikassa, määräsi muuttuu negatiiviseksi.

8. Valinnainen: Syötä Lähetyksen tiedot -osiossa Odotettu saapuminen -kenttään päivämäärä ja lähetyksen seurantanumero ja valitse Kuljetuspalvelu. Kuljetuspalvelu voidaan valita automaattisesti antamasi seurantanumeron perusteella ja sitä voidaan säätää manuaalisesti.

9. Valinnainen: Jos haluat liittää siirtoon viitenumeron tai tunnisteen, kirjoita se Lisätiedot-osioon. Voit valita tai poistaa aiemmin käyttämäsi tunnisteet klikkaamalla Näytä kaikki tunnisteet. Klikkaa Ota muutokset käyttöön, kun haluamasi tunnisteet näkyvät KÄYTETYT TUNNISTEET -osiossa. Tunnisteissa voi olla enintään 255 merkkiä. Viitenumeroiden ja tunnisteiden avulla voit suodattaa ja järjestää siirtoja Siirrot-sivulla. Voit esimerkiksi luoda tunnisteen Urgent, jos haluat korostaa pyynnön kiireellisyyttä.

10. Klikkaa Tallenna siirto.

Kun olet luonut siirron, voit tarkastella saapuvia tuotemääriä tuotetietosivulla.