Stocky

Stocky by Shopify on Shopify POS Pro ‑tilauksiin sisältyvä varastonhallintasovellus. Stocky auttaa sinua hallinnoimaan varastoasi seuraamalla varastotasoja, ennakoimalla tarvitsemaasi varastoa ja ehdottamalla, mitä tuotteita sinun kannattaisi tilata. Voit laskea varastomääriä ja luoda varastojen siirtoja varastotasojen säätämiseksi.

Stocky on saatavilla kaupoille, joilla on Point of Sale aktivoituna ja jotka käyttävät Shopify POS Pro ‑sovellusta vähintään yhdessä sijainnissa. Voit lisätä Shopify POS Pron päivittämällä sopimuksesi ja asentaa sitten Stockyn Shopify App Storesta.

Jos kauppasi Point of Sale ei ole aktivoituna, voit käyttää tuotteidesi varaston seurantaa Shopify-ylläpitäjässä.