Stocky

Stocky by Shopify er en lagerbeholdningstyringsapp som er inkludert med Shopify POS Pro-abonnementer. Stocky hjelper deg med å administrere lagerbeholdningen ved å spore lagernivåer, utarbeide prognoser for lagerbeholdningen du trenger og foreslå hvilke produkter du bør bestille. For å justere lagernivåer kan du utføre lagertellinger og opprette lageroverføringer.

Stocky er tilgjengelig for butikker som bruker Shopify POS, og som bruker Shopify POS Pro for minst én lokalisasjon. Du kan oppgradere abonnementet for å legge til Shopify POS Pro, og deretter installere Stocky fra Shopify App Store.

Hvis du ikke har Shopify POS installert i butikken, kan du bruke lagersporing i Shopify-administrator for produktene dine.