Vis lagerhistorikk for et produkt (Shopify-administrator)

Hvis du bruker Shopify til å spore et produkts lagerbeholdning, kan du se historikken av lagerjusteringene. Hvis produktet har varianter, kan du se lagerbeholdningen for hver variant som spores, men du kan ikke se lagerbeholdningen for alle variantene om gangen.

Du kan bare se de siste 90 dagene med lagerhistorikk for et produkt eller variant.

Når du ser lagerhistorikken for et produkt eller variant, finner du informasjon om lagerjusteringene:

Lagerbeholdning-skjerm

• Dato – datoen for hver justering
  • Hendelse – hendelsen som førte til justeringen, for eksempel en overføring eller bestilling
  • Justert av – den ansatte som gjorde justeringen
  • Justering – antallet som ble justert, negativt eller positivt
  • Antall – antall igjen på lager etter justeringen