Tilordne lagerbeholdning til et sted (Shopify-administrator)

Du kan endre listen over steder som lagerfører et produkt og justere lagerbeholdningsnivåene for produktet på hvert sted, med følgende begrensninger:

• Alle produktene må oppbevares på minst ett sted.
  • Du kan ikke fjerne lagerbeholdningsprodukter fra steder som har oppfylte bestillinger eller overføringer som krever lagerbeholdning for dette produktet.

Endre listen over steder som lagrer et produkt

Hvis du fjerner et sted fra listen over steder som lagrer et produkt, blir lagerantallet på dette stedet slettet.

Steg:

Lagre produkter på steder ved hjelp av masseredigering

Du kan endre stedene som lagrer et produkt ved å bruke masseredigering på Lagerbeholdning-siden.

Steg:

1. Gå til Produkter > Lagerbeholdning.

2. Velg et sted.

3. Bruk avmerkingsboksene til å velge ett eller flere produkter.

4. Klikk på Rediger varianter.

5. Valgfritt: I masseredigering klikker du på Legg til felt og legger til felt for stedene du vil lagre produktene i.

6. I cellene under masseredigering merker du av eller fjerner merkingen av Lagre på dette stedet. Du kan også oppdatere antallene, slik som i dette eksempelet:

Eksempel på lagerbeholdning på et sted

7. Klikk på Lagre.

For generell veiledning om hvordan du bruker masseredigering, kan du se Masseredigering av produkter og varianter. Instruksjonene for produkter gjelder også for masseredigering av lagerbeholdning.