Voorraad toewijzen aan een locatie (Shopify-beheercentrum)

Je kunt de lijst met locaties waar het product voorradig is wijzigen en de voorraadniveaus van het product op elke locatie aanpassen, met de volgende beperkingen:

• Alle producten moeten op minimaal één locatie voorradig zijn.
  • Je kunt een product niet uit de voorraad verwijderen op locaties met openstaande bestellingen of overdrachten waarvoor dat product voorradig moet zijn.

De lijst met locaties waar een product voorradig is wijzigen

Als je een locatie verwijdert uit de lijst met locaties waar een product voorradig is, worden de voorraadaantallen op die locatie verwijderd.

Stappen:

Producten voorradig maken op locaties met behulp van de bulk-editor

Je kunt de locaties waar een product voorradig is wijzigen met behulp van de bulk-editor op de pagina Voorraad.

Stappen:

1. Ga naar Producten > Voorraad.

2. Selecteer de locatie met de productvoorraad die je wilt wijzigen. Producten die niet op een locatie op voorraad zijn, worden niet weergegeven in de inventarislijst van die locatie.

3. Controleer de producten die je wilt wijzigen.

4. Klik op Varianten bewerken.

5. Klik in de bulk-editor op Velden toevoegen en voeg velden toe voor de locaties waar je de producten voorradig wilt maken.

6. Schakel in de cellen van de bulk-editor het vakje voorraad op deze locatiein of uit. Je kunt de aantallen ook bijwerken door op de voorraadhoeveelheid op elke locatie te klikken.

7. Klik op Opslaan.

Meer informatie over producten en varianten in bulk bewerken. De instructies voor producten zijn ook van toepassing op bulkbewerken van voorraad.