Voorraadaantallen wijzigen (Shopify-beheercentrum)

Wanneer je meerdere locaties gebruikt, kun je de voorraadaantallen op verschillende manieren bijwerken op de pagina Voorraad in je Shopify-beheercentrum.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.

2. Als je meerdere locaties hebt, selecteer je een locatie in de vervolgkeuzelijst.

3. Optioneel: Filter of zoek in de lijst met producten.

4. Je kunt het beschikbare aantal van één variant of meerdere varianten met dezelfde hoeveelheid aanpassen.

5. Klik op Opslaan. Het nieuwe totaal staat in de kolom Beschikbaar.

Als een product niet voor die locatie wordt vermeld, volg je de voorraad voor dat product niet of wordt het product op die locatie niet op voorraad gehouden.

De voorraadaantallen voor één product wijzigen

De voorraadaantallen wijzigen met behulp van de bulk-editor

Door de bulk-editor te gebruiken, kun je voorraadaantallen voor meerdere productvarianten en locaties wijzigen. De bulk-editor is een pagina die rijen en kolommen met gegevens toont, vergelijkbaar met een spreadsheet.

Stappen:

1. Ga naar Producten en selecteer het product met varianten die je wilt bewerken.

2. Selecteer in de sectie Varianten de varianten die je wilt bewerken en klik op Bulk-editor openen.

3. Klik op Kolommen en selecteer een locatie waar de producten op voorraad zijn. Herhaal deze stap voor elke locatie waar de voorraadaantallen moeten worden bijgewerkt.

4. Klik voor elke variant die je wilt bijwerken op de voorraadaantallen op een locatie om de waarde bij te werken.