Varastomäärien muuttaminen (Shopify-ylläpitäjä)

Kun käytät useita sijainteja, voit päivittää varastomäärät monin eri tavoin Shopify-ylläpitäjän Varasto-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tuotteet > Varasto.

2. Jos sinulla on useita sijainteja, valitse sijainti pudotusvalikosta.

3. Valinnainen: Suodata tai etsi tuoteluetteloa.

4. Voit muuttaa yksittäisen tuoteversion tai useiden tuoteversioiden saatavilla olevaa määrää samalla määrällä.

- Jos haluat muuttaa yhtä versiota, anna määrä Muokkaa saatavilla olevaa määrää -sarakkeeseen. - Jos haluat muuttaa useita versioita samalla määrällä, valitse muokattavat versiot ja klikkaa Lisää toimintoja > Päivitä määrä.

1. Muuta varastomäärää.

- Jos haluat muuttaa määrää tietyllä määrällä, klikkaa Lisää ja kirjoita sitten lukuarvo. Jos haluat vähentää olemassa olevaa varastomäärää, käytä negatiivista lukuarvoa. - Jos haluat asettaa uuden kokonaisvarastomäärän, klikkaa Aseta ja kirjoita sitten lukuarvo.

1. Klikkaa Tallenna. Uusi kokonaismäärä on Saatavilla-sarakkeessa.

Jos tuote ei ole listattuna tässä sijainnissa, joko et seuraa tuotteen varastoa tai tuotetta ei ole varastossa kyseisessä sijainnissa.

Yhden yksittäisen tuotteen määrän päivitystapa riippuu siitä, onko tuotteella tuoteversioita.

Tuote, josta ei ole tuoteversioita

Tuote, josta on tuoteversioita

Varastomäärien muuttaminen joukkoeditorin avulla

Joukkoeditorin avulla voit muuttaa useiden tuoteversioiden ja sijaintien varastomääriä kerralla. Joukkoeditori on sivu, jossa tietoja näkyy riveillä ja sarakkeissa samaan tapaan kuin taulukkolaskentaohjelmassa.

Toimintovaiheet:

1. Siirry kohtaan Tuotteet.

2. Valitse tuote, jonka versioiden varastomääriä haluat muokata.

3. klikkaa Versiot-osiossa Muokkaa versioita > Avaa joukkoeditori.

4. Muuta rivien ja sarakkeiden arvoja napauttamalla solua:

- Varastonhallintaa hoitaa - Valitse, hallinnoiko varastoa Shopify vai jokin sovellus. - Saatavilla kohteessa - Säädä kaikkien sijaintien varastomääriä. Voit määrittää Stocked tai Not stocked riippuen siitä, onko Seuraa määrää -valinta valittuna. - Seuraa määrää - Jos valintaruutu on valittuna, voit muuttaa määriä. Jos tätä ei ole valittu, varastoa ei seurata ja arvot ovat vain Stocked tai Not stocked.

1. Klikkaa Tallenna.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?