Näytä tuotteen varastohistoria (Shopify admin)

Jos seuraat tuotteen varastomääriä Shopify-palvelun kautta, voit tarkastella sen varastokorjausten historiaa. Jos tuotteesta on eri versioita, voit tarkastella jokaisen seurattavan version varastohistoriaa, mutta kaikkien tuoteversioiden varastohistoriaa ei voi tarkastella yhdellä kertaa.

Voit tarkastella tuotteen tai tuoteversion varastohistoriaa vain viimeisten 90 päivän ajalta.

Kun tarkastelet tuotteen tai tuoteversion varastohistoriaa, näet seuraavia tietoja sen varastomäärien muutoksista:

• Päivämäärä - kunkin muutoksen päivämäärä
  • Tapahtuma - tapahtuma, joka aiheutti muutoksen, kuten siirto tai tilaus
  • Säätänyt - muutoksen tehnyt henkilöstön jäsen
  • Säätö - muutoksen määrä, negatiivinen tai positiivinen
  • Määrä - varastomäärä muutoksen jälkeen