Varaston määrittäminen sijaintiin (Shopify Admin)

Voit muuttaa niiden sijaintien luetteloa, joissa tuotetta on varastossa, ja muuttaa tuotteen varastotasoja kussakin sijainnissa seuraavin rajoituksin:

• Kaikki tuotteet on varastoitava vähintään yhteen sijaintiin.
  • Et voi poistaa varaston tuotteita sijainneista, joissa on jakelemattomia tilauksia tai siirtoja, joihin kyseistä tuotetta tarvitaan.

Tuotetta varastoivien sijaintien luettelon muuttaminen

Jos tuotteita pidetään varastossa useammassa kuin yhdessä kaupassa, voit valita tuotteen tai tuoteversion tietosivulta toimipaikat, joissa sitä varastoidaan. Kun poistat sijainnin tuotetta varastoivien sijaintien luettelosta, varastomäärä poistetaan kyseisestä sijainnista.

Jos otat tuotteen määrän seurannan käyttöön, voit seurata kaikkien niiden sijaintien tuotemäärää, joissa tuotetta on varastossa.

Tee näin:

Tuotteiden varastointi sijainteihin joukkoeditorin avulla

Voit muuttaa sijainteja, jotka varastoivat tuotteita käyttämällä joukkoeditoria Varasto-sivulla.

Tee näin:

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Varasto.
  2. Valitse sijainti, jonka varastossa on muutettavia tuotteita. Tuotteet, joita ei ole toimipaikan varastossa, eivät näy sijainnin varastoluettelossa.
  3. Tarkista muutettavat tuoteversiot.
  4. Klikkaa Joukkomuokkaus.
  5. Klikkaa joukkoeditorissa Sarakkeet ja lisää kenttiä sijainteihin, joihin haluat varastoida tuotteet.
  6. Päivitä kunkin tuoteversion varastomäärät niiden sijainneissa.
  7. Klikkaa Tallenna.

Lisätietoja varaston muokkaamisesta joukkotoimintona.