Tildel lagerbeholdning til en lokation (Shopify-administrator)

Du kan ændre listen over lokationer, der har et produkt på lager, og justere lagerniveauerne for produktet på hver placering med følgende begrænsninger:

• Alle produkter skal lagerføres på mindst én lokation.
  • Du kan ikke fjerne produkter fra lageret på lokationer med ubehandlede ordrer eller overførsler, som kræver, at det pågældende produkt er på lager.

Rediger listen over lokationer, der har et produkt på lager

Hvis du fjerner en lokation fra listen over lokationer, som har et produkt på lager, vil lagerantallet på den pågældende lokation blive slettet.

Fremgangsmåde:

Opfyld produkter på lokationer ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan ændre de lokationer, som har et produkt på lager, ved at bruge programmet til masseredigering på siden Lager.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager.

2. Vælg en lokation.

3. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge ét eller flere produkter.

4. Klik på Rediger varianter.

5. Valgfrit: Klik på Tilføj felter i programmet til masseredigering, og tilføj felter for de steder, hvor du vil lagre produkter.

6. I cellerne i programmet til masseredigering skal du markere eller fjerne markeringen af Lagerbeholdning for denne lokation. Du kan også opdatere antallene, som vist i dette eksempel:

Eksempel på lagerføring på en lokation

7. Klik på Gem.

Du kan se generel vejledning til brug af programmet til masseredigering under Masseredigering af produkter og varianter. Vejledningen til produkter gælder også for masseredigering af lagerbeholdning.