Tildel lagerbeholdning til en lokation (Shopify-administrator)

Du kan ændre listen over lokationer, der har et produkt på lager, og justere lagerniveauerne for produktet på hver placering med følgende begrænsninger:

• Alle produkter skal lagerføres på mindst én lokation.
  • Du kan ikke fjerne produkter fra lageret på lokationer med ikke-behandlede ordrer eller overførsler, som kræver, at det pågældende produkt er på lager.

Rediger listen over lokationer, der har et produkt på lager

Hvis du fjerner en lokation fra listen over lokationer, som har et produkt på lager, vil lagerantallet på den pågældende lokation blive slettet.

Fremgangsmåde:

Opfyld produkter på lokationer ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan ændre de lokationer, som har et produkt på lager, ved at bruge programmet til masseredigering på siden Lager.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager.

2. Vælg den lokation, der lagerfører de produkter, du vil redigere. Produkter, der ikke lagerføres på en lokation, vises ikke på listen over lagerbeholdning for denne lokation.

3. Markér de produkter, du vil ændre.

4. Klik på Rediger varianter.

5. Klik på Tilføj felter i programmet til masseredigering, og tilføj felter for de lokationer, hvor du vil lagerføre produkterne.

6. I cellerne i programmet til masseredigering skal du markere eller fjerne markeringen af Lagerbeholdning for denne lokation. Du kan også opdatere antallene ved at klikke på lagerantallet på hver lokation.

7. Klik på Gem.

Få mere at vide om masseredigering af produkter og varianter. Vejledningen til produkter gælder også for masseredigering af lagerbeholdning.