Varaston määrittäminen toimipaikkoihin

Jos kaupallasi on useita sijainteja, jokaisen sijainnin varasto näkyy Varasto-sivulla, varaston joukkoeditorissa, varaston CSV-tiedostossa ja kunkin tuotteen tietosivulla.

Kun luot tuotteen, tuote varastoidaan automaattisesti kaikkiin sijainteihin. Voit muuttaa niiden sijaintien luetteloa, joissa tuotetta on varastossa, ja muuttaa tuotteen varastotasoja kussakin sijainnissa seuraavin rajoituksin:

• Kaikki tuotteet on varastoitava vähintään yhteen sijaintiin.
  • Et voi poistaa tuotteita varastosta sellaisista sijainneista, joissa on jakelemattomia tilauksia tai siirtoja, joihin kyseistä tuotetta tarvitaan.

Käytä CSV-tiedostoa, jos joudut päivittämään suuren tuotemäärän varastomäärät eri toimipaikoissa.

Tuotetta varastoivien sijaintien luettelon muuttaminen

Jos poistat toimipaikan tuotetta varastoivien sijaintien luettelosta, paikan varastomäärä poistetaan.

Toimintovaiheet:

Tuotteiden varastointi sijainteihin joukkoeditorin avulla

Voit muuttaa sijainteja, jotka varastoivat tuotteita käyttämällä joukkoeditoria Varasto-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Varasto.

2. Valitse sijainti, jonka varastossa on muutettavia tuotteita. Tuotteet, joita ei ole toimipaikan varastossa, eivät näy sijainnin varastoluettelossa.

3. Tarkista muutettavat tuotteet.

4. Klikkaa Muokkaa versioita.

5. Klikkaa joukkoeditorissa Lisää kenttiä ja lisää kenttiä sijainteihin, joihin haluat varastoida tuotteet.

6. Valitse joukkoeditorin soluissa valinta Varasto tässä sijainnissa tai poista kyseinen valinta. Voit myös päivittää määrät klikkaamalla kunkin sijainnin varastomäärää.

7. Klikkaa Tallenna.

Lue lisää tuotteiden ja versioiden muokkaamisesta joukkotoimintona. Tuotteita koskevat ohjeet pätevät myös varaston muokkaamiseen joukkotoimintona.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?