Varaston määrittäminen toimipaikkoihin

Jos kaupallasi on useita sijainteja, jokaisen sijainnin varasto näkyy kunkin tuotteen tietosivulla.

Kun luot tuotteen, tuote varastoidaan yhteen sijaintiin: kaupan lähettäjän osoitteeseen. Voit muuttaa tuotetta varastoivien sijaintien luetteloa ja säätää tuotteen varastotasoja kussakin sijainnissa seuraavilla rajoituksilla:

• Kaikki tuotteet on varastoitava vähintään yhteen sijaintiin.
  • Et voi poistaa tuotteita varastosta sellaisista sijainneista, joissa on jakelemattomia tilauksia tai siirtoja, joihin kyseistä tuotetta tarvitaan.

Jos joudut päivittämään varastomäärät suurelle tuotemäärälle eri toimipaikoissa, käytä CSV-tiedostoa.

Tuotetta varastoivien sijaintien luettelon muuttaminen

Jos poistat toimipaikan tuotetta varastoivien sijaintien luettelosta, paikan varastomäärä poistetaan.

Toimintovaiheet:

Tuotteiden varastointi sijainteihin joukkoeditorin avulla

Voit muuttaa sijainteja, jotka varastoivat tuotteita käyttämällä joukkoeditoria Varasto-sivulla.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Tuotteet > Varasto.

2. Valitse sijainti.

3. Valitse yksi tai useampi tuote valintaruutujen avulla.

4. Klikkaa Muokkaa versioita.

5. Valinnainen: Valitse Joukkoeditorissa Lisää kenttiä ja lisää kenttiä sijainteihin, joihin haluat varastoida tuotteet.

6. Valitse joukkoeditorin soluissa valinta Varasto tässä sijainnissa tai poista kyseinen valinta. Voit myös päivittää määriä, kuten tässä esimerkissä:

Esimerkki varastoinnista toimipaikassa

7. Klikkaa Tallenna.

Yleisiä ohjeita joukkoeditorin käyttämisestä voi lukea sivulla Tuotteiden ja versioiden muokkaaminen eränä. Tuotteita koskevat ohjeet pätevät myös varaston muokkaamiseen eränä.