Myyjät ja toimittajat

Stocky tuo myyjät automaattisesti Shopify Administa. Voit myös luoda tarkempia myyjäprofiileja, joita kutsutaan toimittajiksi. Luomalla toimittajia Stockyssa saat enemmän mahdollisuuksia hallinnoida varastoasi. Tuotteilla voi esimerkiksi olla useita toimittajia ja voit tilata varastoa pakkauksittain sen sijaan, että tilaisit pelkkiä yksittäisiä tuotteita.

Myyjien ja toimittajien väliset erot

Myyjät tuodaan automaattisesti Stockyyn Shopify Adminin tuotteiden Vendor-kentästä. Toimittajat luodaan manuaalisesti Stockyn sisällä ja ne ovat olemassa vain sovelluksessa.

Myyjien ja toimittajien väliset erot Stockyssa
Ominaisuus Myyjä Toimittaja
Tuotehallinta Tuotteilla voi olla vain yksi myyjä. Tuotteilla voi olla useita toimittajia.
Hinnat Tuotteilla voi olla vain yksi hinta. Tuotteilla voi olla useita hintoja, yksi hinta toimittajaa kohti.
Valuutta Hinnat ovat Shopify-kauppasi valuutassa. Hinnat voivat olla missä tahansa valuutassa.
Varaston tilaaminen Voi tilata vain yksittäisiä tuotteita. Voi tilata monen tuotteen pakkauksia.

Toimittajan luominen

Voit luoda toimittajan Stockyssa.

Vaiheet:

1. klikkaa Stockyssa Toimittajat > Uusi toimittaja.
  2. Anna toimittajan nimi ja klikkaa sitten Luo toimittaja.
  3. Klikkaa Asetukset-pudotusvalikkoa ja sitten Tiedot.
  4. Anna toimittajan tiedot ja napsauta sitten Tallenna muutokset.