Verkopers en leveranciers

Stocky importeert automatisch productleveranciers uit je Shopify-beheercentrum. Je kunt ook meer gedetailleerde leveranciersprofielen maken, de zogenaamde leveranciers. Als je leveranciers in Stocky aanmaakt, heb je meer controle over je voorraad, zoals het toestaan van meerdere leveranciers voor producten, en kun je de voorraad per pakket laten bezorgen in plaats van per stuk.

Verschillen tussen leveranciers en verkopers

Verkopers komen automatisch in Stocky in het veld Vendor op je producten in het Shopify-beheercentrum. Leveranciers worden handmatig aangemaakt binnen Stocky en bestaan alleen in de app.

De verschillen tussen verkopers en leveranciers binnen Stocky
Functie Verkoper Leverancier
Productbeheer Producten kunnen slechts één leverancier verkoper. Producten kunnen meerdere leveranciers hebben.
Prijzen Producten kunnen slechts één prijs hebben. Producten kunnen meerdere prijzen hebben, één prijs per leverancier.
Valuta Prijzen zijn in de valuta van je Shopify-winkel. Prijzen kunnen in elke valuta zijn.
Voorraad bestellen Kan slechts per stuk bestellen. Kan aantallen in verpakkingsmaten bestellen.

Maak een leverancier aan

Je kunt in Stocky een leverancier aanmaken.

Stappen:

1. Klik in Stocky op Leveranciers > Nieuwe Leverancier.
  2. Voer de naam van de leverancier in en klik vervolgens op Leverancier Maken.
  3. Klik op de vervolgkeuzelijst Instellingen en klik vervolgens op Details.
  4. Voer de gegevens van de leverancier in en klik op Wijzigingen opslaan.