Forhandlere og leverandører

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Stocky importerer automatisk produktforhandlere fra din Shopify-administrator. Du kan også oprette en mere detaljeret forhandlerprofil, som kaldes leverandører. Hvis du opretter leverandører i Stocky opnår du større kontrol med din lagerbeholdning, som f.eks. muligheden for at give produkter flere leverandører eller bestille lager i pakker i stedet for i antal af individuelle enheder.

Forskelle på forhandlere og leverandører

Forhandlere hentes automatisk til Stocky fra dine produkter i din Shopify-administrator via feltet Vendor,. Forhandlere oprettes manuelt i Stocky og findes kun i appen.

Forskellene på forhandlere og leverandører i Stocky
Funktion Forhandler Leverandør
Administration af produkter Produkter kan kun have én forhandler. Produkter kan have flere leverandører.
Priser Produkter kan kun have én pris. Produkter kan have flere priser – én pris pr. leverandør.
Valuta Priserne er i samme valuta som din Shopify-butik. Priser kan være i alle valutaer.
Bestilling af lager Kan kun bestille individuelle enheder. Kan bestille antal i pakkestørrelser.

Opret en leverandør

Du kan oprette en leverandør i Stocky.

Trin:

1. Klik på Leverandør > Ny leverandør i Stocky.
  2. Angiv leverandørens navn, og klik derefter på Opret leverandør.
  3. Klik på rullemenuen Indstillinger og derefter på Oplysninger.
  4. Angiv eventuelle oplysninger om leverandøren, og klik derefter på Gem ændringer.