Indstillinger

Du kan opdatere og tilpasse Stocky efter dine behov.

Opdater personlige oplysninger

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Stocky i din Shopify-administrator.
  2. Klik på kontoknappen.
  3. Gå til Præferencer > Beskyttelse af persondata.
  4. Opdater navnet på Butiksejerenfor at sikre, at al kommunikation fra Stocky adresseres til den rigtige person.
  5. Opdater Kontomailen for at sikre, at kontorelaterede varsler og rapporter sendes til den korrekte mailadresse.
  6. Klik på Gem ændringer.

Aktivér og navngiv tilpassede felter

Stocky giver dig mulighed for at oprette to yderligere tilpassede felter pr. produktvariant.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Stocky i din Shopify-administrator.
  2. Klik på kontoknappen.
  3. Gå til Præferencer > Tilpassede felter.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for det felt, du vil bruge, og angiv derefter et navn til feltet. For eksempel Lagerlokation.
  5. Klik på Gem ændringer.

Vælg, hvor de tilpassede felter skal vises

Dine tilpassede felter er som standard tilgængelige på siden rapporten Variant , men du kan også vælge at vise dem på siderne Købsordre og Købsordreplanlægger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Stocky i din Shopify-administrator.
  2. Klik på kontoknappen.
  3. Gå til Præferencer > Købsordrer.
  4. I afsnittet Tabelkolonner skal du klikke på den type købsordre, hvor du vil have vist til det tilpassede felt.
  5. Vælg de felter, du vil vise.
  6. Klik på Opdater.

Skatteprocenter

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Stocky i din Shopify-administrator.
  2. Klik på kontoknappen.
  3. Gå til Præferencer > Skatteprocenter, og klik derefter på Ny skatteprocent.
  4. Indtast et navn til skatteprocenten. Dette navn er kun til din reference.
  5. Angiv skatteprocenten som en procentdel.
  6. Angiv den kode, du vil vise på dine købsordrer.
  7. Klik på Opret.

Du kan også angive en standardprocent for omsætningsskat. Den anvendes på alle nyoprettede købsordrer, medmindre der er angivet en specifik skatteprocent i leverandørindstillingerne.

Vis skatteprocenter for købsordrer

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Stocky i din Shopify-administrator.
  2. Klik på kontoknappen.
  3. Gå til Præferencer > Købsordrer.
  4. Klik på Indstillinger for købsordrekladde.
  5. Vælg Skatteprocent, og klik derefter på Opdater.
  6. Klik på Indstillinger for bestilte købsordrer postboks.
  7. Vælg Skatteprocent, og klik derefter på Opdater.