Instellingen

Je kunt Stocky bijwerken en aanpassen om aan je wensen te voldoen.

Persoonlijke gegevens bijwerken

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Stocky.
  2. Klik op de accountknop.
  3. Ga naar Voorkeuren > Privacy.
  4. Werk de naam van de Winkeleigenaar bij zodat alle communicatie vanuit Stocky aan de juiste persoon is gericht.
  5. Werk het e-mailadres van het account bij, zodat accountgerelateerde meldingen en rapporten naar het juiste e-mailadres worden verzonden.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Aangepaste velden activeren en een naam geven

Met Stocky kun je twee extra aangepaste velden per productvariant maken.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Stocky.
  2. Klik op de accountknop.
  3. Ga naar Voorkeuren > Aangepaste velden.
  4. Klik op het selectievakje naast het veld dat je wil gebruiken en voer een naam in voor het veld. Bijvoorbeeld Locatie magazijn.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Kiezen waar aangepaste velden worden weergegeven

Aangepaste velden zijn standaard beschikbaar op de pagina Variantrapport, maar je kunt er ook voor kiezen om ze weer te geven op de pagina's Inkooporder en Inkooporderplanner.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Stocky.
  2. Klik op de accountknop.
  3. Ga naar Voorkeuren > Inkooporders.
  4. Klik in de sectie Tabelkolommen op het type inkooporder waarbij je het aangepaste veld wil weergeven.
  5. Selecteer de velden die je wil weergeven.
  6. Klik op Update.

Belastingtarieven

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Stocky.
  2. Klik op de accountknop.
  3. Ga naar Voorkeuren > Belastingtarieven en klik vervolgens op Nieuw belastingtarief.
  4. Voer een naam in voor het belastingtarief. Deze naam is enkel ter referentie.
  5. Voer het belastingtarief in als percentage.
  6. Voer de code in die je wil weergeven bij inkooporders.
  7. Klik op Maken.

Je kunt ook een standaard omzetbelastingtarief instellen. Dit wordt toegepast op alle nieuw aangemaakte inkooporders, tenzij je een belastingtarief opgeeft in de leveranciersinstellingen.

Belastingtarieven op inkooporders weergeven

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Stocky.
  2. Klik op de accountknop.
  3. Ga naar Voorkeuren > Inkooporders.
  4. Klik op Instellingen voor concept-inkooporder.
  5. Selecteer Belastingtarief en klik op Bijwerken.
  6. Klik op Instellingen voor bestelde inkooporder.
  7. Selecteer Belastingtarief en klik op Bijwerken.