Usein kysyttyä

Etsi vastauksia yleisiin Stockyyn liittyviin kysymyksiin.

Voinko synkronoida kustannushinnat Shopifyn ja Stockyn välillä?

Kyllä, kustannushinnat synkronoidaan Shopifyn ja Stockyn välillä. Päivitä kustannushinnat valitsemalla Stockyssä Asetukset > Synkronointi. Jos haluat päivittää hinnat Stockystä Shopifyhin, klikkaa Synkronoi keskikustannukset Shopifyhin. Jos haluat päivittää hinnat Shopifysta Stockyyn, klikkaa Synkronoi kustannushinnat Stockyyn.

Voinko käyttää Stockyssa luomiani mukautettuja kenttiä Shopify Adminissa?

Et. Stockyn mukautettuja kenttiä voidaan käyttää vain Stockyn sisällä.

Voinko käyttää viivakoodinlukijaa Stockyn kanssa?

Kyllä. Useat Stockyn toiminnot, kuten ostotilausten vastaanottaminen, varastosiirtojen vastaanottaminen ja varaston inventointi, voidaan suorittaa viivakoodinlukijalla.

Voit käyttää Stockyn kanssa mitä tahansa USB-näppäimistön kanssa yhteensopivaa viivakoodinlukijaa. Ennen kuin aloitat viivakoodinlukijan käyttämisen Stockyn kanssa, varmista, että lukija on "näppäimistötilassa" tai HID-tilassa. Tässä tilassa viivakoodinlukija voi olla vuorovaikutuksessa verkkokaupan kanssa Shopify POS -sovelluksen sijaan, joka edellyttää IOS-tilaa (jota kutsutaan myös SPP-tilaksi tai sovellustilaksi).

Jos haluat muuttaa Socket Mobile 1D -viivakoodinlukijan tilaa, palauta lukijan tehdasasetukset.

Miten Stocky pyöristää numeroita?

Stocky pyöristää kaikki luvut kahden desimaalin tarkkuudella ja lisää sitten kunkin rivikohdan kokonaissumman saamiseksi. Jos haluat muuttaa laskun kokonaissumman vastaamaan ulkoista kirjanpito-ohjelmistoa, voit käyttää kaikissa laskuissa Adjustments (Oikaisut) ‑kenttää.

Miksi Stocky ei synkronoidu Shopifyn kanssa?

On olemassa kaksi yleistä tilannetta, jotka estävät Stockyn synkronoitumisen Shopifyn kanssa:

• yhteyden muodostaminen Shopify APIin ei onnistu
  • muutos versiosi tunnuksessa

Yhteyden muodostaminen Shopify API:in ei onnistu

Jos Shopify API ei ole käytettävissä tai jos saat virheilmoituksen, kun Stocky yrittää päivittää varastotasojasi, odota viisi minuuttia ja yritä synkronointia sitten uudelleen.

Jos synkronointiongelma ei ratkea, ongelma saattaa johtua tuotteen versiotunnuksen muutoksesta. Voit korjata virheen noudattamalla seuraavassa osiossa olevaa ohjetta.

Versiotunnuksen muutos

Jokaisella Shopifyn tuotteella ja versiolla on oma yksilöllinen tunnuksensa, jota kutsutaan versiotunnukseksi. Stocky kommunikoi Shopifyn kanssa tätä yksilöllistä tunnusta käyttämällä. Vaikka poistat tuotteen, Stockyn yhteys versiotunnukseen säilyy. Osa sovelluksista tai tuotteiden tuominen joukkona voi esimerkiksi poistaa ja luoda saman tuotteen, joka muuttaa versiotunnusta. Kun näin tapahtuu, Stocky ei löydä poistetun tuotteen versiotunnusta, eikä se näin ollen pysty synkronoimaan kyseisen tuotteen tietoja.

Jos Stockyn ostotilauksessa on poistettu tuote, sinun on muokattava ostotilausta (PO) poistaaksesi poistetun tuotteen ja lisätäksesi uuden tuotteen uudella versiotunnuksella. Kun olet muokannut ostotilausta, Stocky pystyy taas synkronoimaan.

Voit välttyä versiotunnusten muutoksilta noudattamalla seuraavia parhaita käytäntöjä:

• Kun päivität tuotteita Shopifyssa, älä poista tuotetta ja luo uutta samanlaista tuotetta. Muokkaa aina alkuperäistä tuotetta varmistaaksesi, että versiotunnus pysyy samana.
  • Kun tuot tuotteita joukkona Shopify-kaupassa, muista aina valita Korvaa nykyiset tuotteet, joilla on sama kutsumanimi, jotta tuotteidesi versiotunnukset säilyvät ennallaan.

Jos et itse suorita mitään toimia, jotka voivat vaikuttaa versiotunnukseesi, synkronointiongelma saattaa johtua jostakin muusta sovelluksestasi.