Inventaariot

Inventaarioiden avulla voit laskea varaston ja tehdä muutoksia varastotasoihisi, jotta voit varmistaa, että ne ovat oikein. Voit tehdä inventaarion manuaalisesti tai käyttää viivakoodinlukijaa. Jos teet muutoksia varastotasoihin, Stocky tekee samat muutokset Shopifyssa.

Manuaalisen inventaarion tekeminen

1. klikkaa Stockyssa Varasto > Inventaariot.
  2. Klikkaa + Inventaario.
  3. Nimeä inventaario. Valitse inventaarion tyyppi -kentässä manuaalinen.
  4. Anna muut inventaarion tiedot ja klikkaa sitten Luo inventaario.
  5. Tee jokaiselle tuotteelle jokin seuraavista toimenpiteistä: - Jos tuotteen varasto on oikein, klikkaa ylöspäin osoittavaa peukaloa.
    • Jos tuotteen varastoa pitää muuttaa, klikkaa alaspäin osoittavaa peukaloa, syötä oikea varastomäärä ja klikkaa sitten Päivitä varastomäärä.

Kun olet tarkistanut kaikki tuotteet, voit poistua sivulta.

Inventointi viivakoodinlukijalla

1. klikkaa Stockyssa Varasto > Inventaariot.
  2. Klikkaa +Stocktake.
  3. Nimeä inventaario ja valitse Inventaarion tyyppi -kentästä viivakoodi.
  4. Syötä inventaarion sijainti ja klikkaa sitten Luo inventaario.
  5. Skannaa jokaisen tuotteen viivakoodi.
  6. Kun kaikki viivakoodit on skannattu, klikkaa Luo varastonmuutos ja vahvista muutos.

Osittaiset ja täydelliset inventaariot

Oletusarvoisesti juuri luotu inventaario on täydellinen inventaario. Jos haluat muuttaa sen osittaiseksi inventaarioksi, siirry Puuttuu-välilehdelle ja klikkaa Suodattimet. Tällä sivulla voit määrittää suodattimia, joiden avulla voit valita tuotteiden alajoukon inventaariota varten.

Puuttuu-välilehdellä näet kaikki valittuja suodattimia vastaavat tuotteet, joita ei ole jo lisätty inventaarioon.

Jos puuttuvien tuotteiden luettelossa on vielä tuotteita, kun olet saanut inventaarion valmiiksi, se tarkoittaa, että hyllyiltäsi saattaa puuttua tuotteita, mutta varastotaso voi olla positiivinen. Voit nollata nämä kohteet valitsemalla niiden vasemmalla olevat valintaruudut ja klikkaamalla sitten Laske valitut.

Jos skannaat vahingossa tuotteen, joka ei kuulu suodatettuun osittaiseen inventaarioon, siihen merkitään varoitus. Voit sen jälkeen poistaa sen inventaariosta klikkaamalla oikealla olevaa painiketta ja sitten Poista.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?