Varastosiirrot

Voit seurata varastosiirtoja sijaintiesi välillä Stocky-sovelluksessa. Sen avulla tiedät aina, missä varastosi on.

Jos sinulla on esimerkiksi alueellinen alennusmyynti Kaliforniassa, voit siirtää varastoasi etukäteen lähimpään sijaintiin, jotta se on valmiina, kun alennusmyynti alkaa. Kun tuotteet saapuvat, voit päivittää varastotasot Stcokyn sisällä hyväksymällä varastonsiirron.

Varastosiirron luominen

1. klikkaa Stockyssa Varasto > Uusi varastonsiirto.
  2. Syötä toimipaikat, joiden välillä varastoa siirretään, ja klikkaa sitten Luo.
  3. Lisää tuotteet ja määrät.
  4. Kun olet valmis lähettämään tuotteet, klikkaa Lähetä. Tämä toiminto laskee varastotason siirron lähettäjän sijainnissa.
  5. Kun varasto on saapunut siirron kohteeseen, klikkaa Vastaanota. Tämä toiminto nostaa varastotason siirron määränpäässä.

Varastosiirtojen vastaanottaminen viivakoodinlukijalla

Vaihe 1: lisää varastonsiirrot POS-laitteen älykkääseen ruudukkoon

Muista lisätä varastonsiirtotiili jokaiseen POS-laitteeseen, joka vastaanottaa varastoa.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Lisää tiili älykkäässä ruudukossa.
  2. Napauta Sovellus > Stocky.
  3. Napauta Varastosiirrot-kentässä Lisää.
  4. Napauta Tallenna.

Vaihe 2: vastaanota varastosiirrot

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Varastosiirrot älykkäässä ruudukossa.
  2. Napauta Matkalla-välilehdellä varastosiirtoa, jonka haluat vastaanottaa.
  3. Napauta siirrossa sitä tuotetta, jonka haluat vastaanottaa.
  4. Valinnaista: jos vastaanotit kaikki tuotteet siirrossa, voit viimeistellä siirron napauttamalla Vastaanota kaikki.
  5. Skannaa jokainen vastaanotettu tuote viivakoodinlukijalla tai päivitä vastaanotettujen tuotteiden määrä manuaalisesti. Jos siirrossa on tuotteita, jotka haluat hylätä, voit muuttaa vastaanottamaasi varastoa tuotteiden siirron Hylkää-osiossa.
  6. Lopeta vastaanottamasi tuotteen tarkastelu napauttamalla Päivitä.
  7. Kun olet tarkistanut siirron jokaisen tuotteen, napauta Vastaanota (X) tuote(tta).

Siirrossa olevien tuotteiden tilat päivitetään vastaamaan varastosiirron vastaanoton aikana tekemiäsi valintoja. Voit päivittää tuotteen tilan klikkaamalla Action (Toiminto) > Receive remaining items (Vastaanota jäljellä olevat tuotteet) tai klikkaamalla kohtaa Barcode scan (Viivakoodiskannaus) ja noudattamalla edellä annettuja ohjeita.