Lageroverføringer

Du kan spore lageroverføringer mellom lokalisasjoner i Stocky-appen. Dette gir deg oversikt over hvor lagerbeholdningen befinner seg til enhver tid.

Hvis du for eksempel har et regionalt salg i California, kan du overføre lagerbeholdning på forhånd til nærmeste sted for å være klar for salget. Når produktene ankommer, kan du godta lagerbeholdningsoverføringen i Stocky for å oppdatere lagerbeholdningen.

Opprett en lageroverføring

1. I Stocky-appen klikker du på Lagerbeholdning > Ny lageroverføring.
  2. Angi stedene lagerbeholdningen flyttes mellom og klikk Opprett.
  3. Legg til produkter og mengder.
  4. Når du er klar til å sende produktene, klikker du på Send. Dette reduserer lagerbeholdningsnivåene ved opprinnelsesstedet for overføringen.
  5. Når lagerbeholdningen har kommet frem til destinasjonen for overføringen, klikker du på Motta. Dette øker lagerbeholdningsnivåene på destinasjonsstedet for overføringen.

Mottak av lagerbeholdningsoverføringer med en strekkodeskanner

Trinn 1: Legg til lageroverføringer i smart-rutenettet på en POS-enhet

Sørg for at du legger til et felt for lageroverføringer på hver POS-enhet som vil motta lagerbeholdning.

Trinn:

1. Trykk på Legg til felt i smart-rutenettet i Shopify POS-appen.
  2. Trykk på App > Stocky.
  3. Trykk på Legg til i feltet Lagerbeholdningsoverføringer.
  4. Trykk på Lagre.

Trinn 2: Motta lagerbeholdningsoverføringer

1. Trykk på Lagerbeholdningsoverføringer i smart-rutenettet i Shopify POS-appen.
  2. Trykk på lagerbeholdningsoverføringen du vil motta på fanen Under overføring.
  3. Trykk på varen i overføringen du vil motta.
  4. Valgfritt: Hvis du har mottatt alle varer i overføringen, kan du trykke på Motta alle for å fullføre overføringen.
  5. Bruk strekkodeskanneren til å skanne hvert mottatte produkt, eller oppdater antall mottatte produkter manuelt. Hvis det er produkter i overføringen som du ønsker å avvise, kan du bruke seksjonen Avvis i vareoverføringen for å endre lagerbeholdningen som mottas.
  6. Trykk på Oppdater for å fullføre gjennomgangen av produktet du mottar.
  7. Trykk på Motta (X) vare(r) når du har gått gjennom alle produktene i overføringen.

Statusene for varene i overføringen oppdateres slik at de reflekterer valgene du har gjort når du mottar lageroverføringen. For å oppdatere statusen til en vare, kan du klikke på Handling > Motta gjenværende varer , eller klikke Strekkodeskanning og følge stegene ovenfor.