Utskrift av Dymo-etiketter

Du kan skrive ut dine egne strekkodeetiketter direkte fra Stocky-appen med DYMO Label Printing-programvaren.

Last ned DYMO Label Printing-programvaren

For å skrive ut dine egne strekkodeetiketter direkte fra Stocky-appen, må du laste ned riktig DYMO Label Printing-programvare basert på din DYMO-skrivermodell og operativsystem (OS).

Se DYMOs kompatibilitetskart for å avgjøre hva slags programvare som kreves for DYMO-skriveren og operativsystemet, og laste ned riktig versjon.

Skrive ut en strekkode med Dymo Label Printing

Steg:

1. I Stocky-appen klikker du på en bekreftet innkjøpsordre.
  2. Klikk på pilen for en rullegardinmeny.
  3. Velg Skriv ut Dymo-etikett.

Hvis du skriver ut en etikett for første gang, må du laste opp Dymo-etikettmalen. Du kan opprette en mal med programvaren Dymo Label Printing.

For å være sikker på at Stocky vet hvilke data som skal vises på etikettene, må du navngi tekstfeltene med et av følgende godkjente navn:

• product_title
  • variant_title
  • sku
  • strekkode
  • pris
  • price_cents
  • cost_price
  • cost_price_cents
  • supplier_code
  • leverandører

Du må ha Dymo Label Printing-programvaren installert og kjørende på datamaskinen slik at Stocky-appen kan kommunisere med Dymo-etikettskriveren.

Steg:

1. I DYMO Label Printing-programvaren høyreklikker du et tekstfelt og velger Egenskaper.
  2. Velg Avansert-fanen.
  3. I Referansenavn-seksjonen velger du og angir et navn fra den godkjente listen over tekstfeltnavn.
  4. Klikk på OK for å lagre informasjonen.
  5. Lagre etiketten på datamaskinen din.
  6. Last opp etiketten til Stocky ved å klikke Preferanser, og deretter på Dymo.

DYMO-etikettmalen krever at hvert felt har et unikt navn. Hvis du for eksempel vil ha to SKU-er skrevet ut på etiketten, må du gi hver SKU ulike referansenavn. For å hjelpe med dette legger du til et ekstra sett med sammenslåingsfelter som slutter på _2. For eksempel sku_2, barcode_2.