Utskrift av Dymo-etikett

Du kan skriva ut dina egna streckkodsetiketter direkt från Stocky-appen med hjälp av programvaran DYMO Label Printing.

Ladda ner programvaran DYMO Label Printing

För att skriva ut dina egna streckkodsetiketter direkt från Stocky-appen måste du ladda ner lämplig utskriftsprogramvara för DYMO Label baserat på din skrivarmodell och operativsystem (OS).

Se DYMO:s kompatibilitetstabell för att avgöra vilken programvara som krävs för din DYMO-skrivare och ditt operativsystem och ladda ner lämplig version.

Skriv ut en streckkod med Dymo Label Printing

Steg:

1. Klicka på en bekräftad inköpsorder i Stocky-appen.
  2. Klicka på pilen för en rullgardinsmeny.
  3. Välj Skriv ut Dymo-etikett.

Om du skriver ut en etikett för första gången måste du ladda upp din Dymo-etikettmall. Du kan skapa en mall med hjälp av programvaran Dymo Label Printing.

För att säkerställa att Stocky vet vilka data som ska visas på dina etiketter, måste du namnge textfälten med något av följande namn:

• product_title
  • variant_title
  • sku
  • streckkod
  • pris
  • price_cents
  • cost_price
  • cost_price_cents
  • supplier_code
  • leverantör

Namnge ett textfält

Du måste ha programvaran Dymo Label Printing installerad och igång på din dator, så att Stocky-appen kan kommunicera med din Dymo-etikettskrivare.

Steg:

1. Högerklicka på ett textfält i programvaran DYMO Label Printing och välj sedan Egenskaper.
  2. Välj fliken Avancerat.
  3. I avsnittet Referensnamn väljer och anger du ett namn från den godkända listan över namn på textfält.
  4. Klicka på OK för att spara informationen.
  5. Spara etiketten på din dator.
  6. Ladda upp etiketten till Stocky genom att klicka på Inställningar och sedan på Dymo.

DYMO-etikettmallen kräver att varje fält har ett unikt namn. Om du till exempel vill ha två SKU:er utskrivna på etiketten måste du ge varje SKU ett eget referensnamn. För att underlätta kan du lägga till en andra uppsättning sammanfogade fält som slutar med _2. Till exempel, sku_2, barcode_2.