Udskrivning af Dymo-labels

Du kan udskrive dine egne stregkodelabels direkte fra Stocky-appen ved hjælp af DYMO Label Printing-softwaren.

Download softwaren til udskrivning af DYMO-labels

Hvis du vil udskrive dine egne stregkodelabels direkte fra Stocky-appen, skal du downloade den relevante software til DYMO Label Printing baseret på din DYMO-printermodel og dit operativsystem (OS).

Se DYMO's Compatibility Chart for at finde ud af, hvilken software der kræves til din DYMO-printer og dit operativsystem, og download den relevante version.

Udskrivning af stregkoder ved hjælp af Dymo Label Printing

Fremgangsmåde:

1. Klik på en bekræftet købsordre i Stocky-appen.
  2. Klik på pilen for at åbne rullemenuen.
  3. Vælg Udskriv Dymo-label.

Hvis det er første gang, du udskriver en label, skal du uploade din skabelon til Dymo-labels. Du kan oprette en skabelon ved hjælp af Dymo Label Printing-softwaren.

Du kan sikre dig, at Stocky ved, hvilke data der skal vises på dine labels. Bare navngiv tekstfelterne med et af følgende godkendte navne:

• product_title
  • variant_title
  • sku
  • stregkode
  • pris
  • price_cents
  • cost_price
  • cost_price_cents
  • supplier_code
  • leverandør

Du skal have installeret og aktiveret Dymo Label Printing-softwaren på din computer, så Stocky-appen kan kommunikere med din Dymo-labelprinter.

Fremgangsmåde:

1. Højreklik på et tekstfelt i DYMO Label Printing-softwaren, og vælg efter Egenskaber.
  2. Vælg fanen Avanceret.
  3. Vælg og angiv et navn fra den godkendte liste over navne til tekstfelter i afsnittet Navn på reference.
  4. Klik på OK for at gemme oplysningerne.
  5. Gem labelen på din computer.
  6. Upload labelen i Stocky ved at klikke på Præferencer. Klik derefter på Dymo.

Skabelonen til DYMO-labels kræver, at alle felter har et unikt navn. Hvis du f.eks. vil printe to SKU'er på labelen, skal du give dem forskellige navne. Tilføj et nyt sæt fletfelter, der slutter på _2, for at hjælpe dig med dette. Du kan f.eks. tilføje sku_2, barcode_2.