Dymo-label afdrukken

Je kunt je eigen barcodelabels rechtstreeks vanuit de Stocky-app afdrukken met behulp van DYMO Label Printing-software.

DYMO Label Printing-software downloaden

Download de juiste DYMO Label Printing-software op basis van je DYMO-printermodel en besturingssysteem (OS), zodat je je eigen barcodelabels rechtstreeks vanuit de Stocky-app kunt afdrukken.

Raadpleeg de Compatibiliteitstabel van DYMO om te bepalen welke software vereist is voor je DYMO-printer en besturingssysteem en download de juiste versie.

Een barcode afdrukken met Dymo Label Printing

Stappen

1. Klik in de Stocky-app op een bevestigd inkooporder.
  2. Klik op de pijl voor een vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer Dymo-label afdrukken.

Upload je Dymo-labeltemplate als je voor de eerste keer een label afdrukt. Je kunt een template maken met behulp van de Dymo Label Printing-software.

Geef de tekstvelden een naam met een van de volgende goedgekeurde namen om er zeker van te zijn dat Stocky weet welke gegevens op je labels moeten worden weergegeven:

• productnaam
  • variant_title
  • sku
  • barcode
  • prijs
  • price_cents
  • cost_price
  • cost_price_cents
  • supplier_code
  • leverancier

Een tekstveld een naam geven

Je moet de Dymo Label Printing-software op je computer hebben geïnstalleerd en uitvoeren, zodat de Stocky-app kan communiceren met je Dymo-labelprinter.

Stappen

1. Klik met de rechtermuisknop op een tekstveld en selecteer vervolgens Eigenschappen in de DYMO Label Printing-software.
  2. Selecteer het tabblad Geavanceerd.
  3. Kies en voer in het gedeelte Referentienaam een naam in uit de goedgekeurde lijst met tekstveldnamen.
  4. Klik op OK om de gegevens op te slaan.
  5. Sla het label op op je computer.
  6. Upload het label naar Stocky door op Voorkeuren te klikken en vervolgens op Dymo.

Voor het DYMO-labeltemplate moet elk veld een unieke naam hebben. Als je bijvoorbeeld twee SKU's op het label wilt laten afdrukken, moet je elke SKU een andere referentienaam geven. Voeg hiervoor een tweede reeks samenvoegvelden toe die eindigen op _2. Bijvoorbeeld sku_2, barcode_2.