Dymo-tarratulostus

Voit tulostaa omia viivakooditarroja suoraan Stocky-sovelluksesta DYMO-tarratulostusohjelmiston avulla.

Lataa DYMO-etikettitulostusohjelmisto

Jos haluat tulostaa omia viivakooditarroja suoraan Stocky-sovelluksesta, sinun on ladattava DYMO Label Printing -ohjelmisto DYMO-tulostinmallisi ja käyttöjärjestelmäsi (OS) perusteella.

Katso DYMO:n yhteensopivuuskaaviosta , mikä ohjelmisto vaaditaan DYMO-tulostimeen ja käyttöjärjestelmään, ja lataa tarvittava versio.

Viivakoodin tulostaminen Dymo-tarratulostuksen avulla

Vaiheet:

1. Klikkaa Stocky-sovelluksessa vahvistettua ostotilausta.
  2. Avaa pudotusvalikko nuolta klikkaamalla.
  3. Valitse Print Dymo label (Tulosta Dymo-tarra).

Jos tulostat tarraa ensimmäistä kertaa, sinun on ladattava Dymo-tarramallisi. Voit luoda mallin Dymo-tarratulostusohjelmiston avulla.

Sen varmistamiseksi, että Stocky tietää, mitä tietoja tarroissasi näytetään, tekstikentät on nimettävä seuraavilla hyväksytyillä nimillä:

• product_title
  • variant_title
  • sku
  • viivakoodi
  • hinta
  • price_cents
  • cost_price
  • cost_price_cents
  • supplier_code
  • toimittaja

Tekstikentän nimeäminen

Dymo-tarratulostusohjelmisto on oltava asennettuna ja käynnissä tietokoneessasi, jotta Stocky-sovellus voi kommunikoida Dymo-tarratulostimen kanssa.

Vaiheet:

1. Klikkaa DYMO-tarratulostusohjelmistossa jokin tekstikenttää hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Properties (Ominaisuudet).
  2. Valitse Lisäasetukset-välilehti.
  3. Valitse nimi tekstikenttänimien hyväksytystä luettelosta ja kirjoita se Viitteen nimi -osioon.
  4. Tallenna tiedot klikkaamalla OK.
  5. Tallenna tarra tietokoneellesi.
  6. Lataa tarra Stockyyn klikkaamalla ensin Preferences (Asetukset) ja sitten Dymo.

Dymo-tarramalli edellyttää, että jokaisella kentällä on yksilöllinen nimi. Jos esimerkiksi haluat, että tarraan tulostetaan kaksi SKU-koodia, sinun on annettava jokaiselle SKU-koodille eri viitenimi. Vinkki: lisää toinen, yhdistettyjen kenttien joukko, joka päättyy seuraavaan: _2. Esimerkiksi sku_2, barcode_2.