Lav lagerbeholdning

Du kan bruge Stocky til at spore lagerantal i din butik og administrere genbestilling af din lagerbeholdning.

Produktvarianter

Siden Varianter med lav lagerbeholdning er en oversigt over de produktvarianter, der enten er udsolgt eller som bliver udsolgt før gennemløbstiden.

Produktvarianterne sorteres efter mistede indtægter pr. dag. Dette er de indtægter, du er anslået til at miste, når produktvarianten bliver udsolgt. Denne værdi beregnes ved hjælp af den gennemsnitlige salgshastighed i eksempelperioden, som du kan indstille på siden Præferencer i Stocky. Eksempelperioden er som standard sat til de seneste 30 dage.

Siden Varianter med lav lagerbeholdning indeholder kolonner for Genbestillingspunkt, Gennemløbstid, Behov og Reduktion.

Kolonnen Genbestillingspunkt indeholder automatisk det beregnede genbestillingspunkt for hver enkelt produktvariant.

Kolonnen Gennemløbstid viser, hvor lang tid du har til at genbestille et produkt, før det bliver udsolgt.

Kolonnen Behov indeholder det lagerantal, som skal bruges for at dække gennemløbstiden for hver enkelt produktvariant.

Kolonnen Reduktion indeholder det anslåede antal dage, før produktvarianten bliver udsolgt.

Genbestillingspunkt

Kolonnen Genbestillingspunkt på siden Varianter med lav lagerbeholdning indeholder automatisk det beregnede genbestillingspunkt for hver enkelt produktvariant. Genbestillingspunktet beregnes ved hjælp af gennemløbstiden og antallet af salg pr. dag. Hvis du f.eks. sælger 5 blå strømper om dagen, og gennemløbstiden for din leverandør er 10 dage, udløses advarslen om lav lagerbeholdning, når du har 50 blå strømper tilbage på lager.

Tilsidesæt automatiske genbestillingspunkter

Fremgangsmåde:

1. Gå til Varianter med lav lagerbeholdning i Stocky.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Genbestillingspunkter.

Rediger gennemløbstiden for forhandlere

1. Klik på en forhandlerside i Stocky.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Gennemløbs- og genopfyldningstider.

Produkter med lav lagerbeholdning

Siden med produkter med lav lagerbeholdning er et overblik over de varer, der enten har lav lagerbeholdning, eller som er udsolgt. Varerne grupperes efter produkt. Denne side sorteres efter mistede indtægter pr. dag, og viser de produkter, du har mest brug for.

Forhandlere med lav lagerbeholdning

Siden Forhandlere med lav lagerbeholdning giver dig et billede af, hvilken forhandler du bør bestille fra næste gang på grund af mistede indtægter. Dette baseres på to faktorer:

• Kun varer, der ikke er på lager: De forhandlere, der i øjeblikket mister indtægter. Dette er baseret på, hvad der er ikke er på lager lige nu.
  • Inden for gennemløbstiden: De forhandlere, der har udsolgt nu, og som går glip af indtægter baseret på deres gennemløbstid for forhandlere. For eksempel hvis Forhandler A har en gennemløbstid på 10 dage, men har Produkt B, som bliver udsolgt om 8 dage. De mistede indtægter for Produkt B inkluderes også i rapporten.