Voorraad overbrengen tussen locaties (Shopify-Beheercentrum)

Je kunt voorraad tussen actieve locaties overmaken.

Maar je kunt geen overdracht van voorraad uitvoeren voor producten die een fulfillmentservice van derden gebruiken.

Stappen:

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Overdrachten.

2. Klik op Overdracht toevoegen.

3. Selecteer in het deel Oorsprong de locatie waar de voorraad vandaan komt.

4. In het deel Bestemming selecteer de locatie waar de voorraad naartoe gaat.

5. Kies de producten die je wilt overzetten in Producten. Klik vervolgens op Aan overdracht toevoegen.

6. Voer voor elk product de hoeveelheid in die moet worden overgezet.

7. Optioneel: voer in de sectie Verzending een verwachte aankomstdatum in.

8. Optioneel: voer in het gedeelte Aanvullende details een referentienummer en eventuele tags in.

9. Klik op Opslaan.