Vise butikkens avsender-e-post

Hvis du ser at e-postmeldingene dine vises som store+123@shopifyemail.com i kundenes postbokser, og ønsker å endre dette, må du Endre avsender-e-postadressen.

Se Domeneterminologi for å forstå begrepene som brukes i denne artikkelen.

Eksempel 1: Sende fra et DMARC-beskyttet domene uten godkjenning

Hvis du sender e-postmeldinger fra et DMARC-beskyttet domene (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance), men ikke har autentisert avsender-e-posten med DKIM og SPF, må du følge disse trinnene:

Trinn:

1. Gå inn på domenets DNS-oppføringer.
  2. Autentiser avsenderdomenet ved å legge til CNAME-oppføringer for domenet.

Eksempel 2: E-postdomenet tilhører en tredjepart uten DNS-tilgang

Hvis e-postdomenet ditt tilhører en tredjepart, og du ikke har tilgang til DNS-oppføringer for å autentisere domenet, kan du vurdere å bruke ditt eget domene. Du kan kjøpe et domene fra Shopify, eller fra en tredjepartsleverandør som GoDaddy eller Namecheap.

Trinn:

1. Bruk ditt eget domene til å sende e-postmeldinger.
  2. Autentiser avsenderdomenet.
  3. Legg til en gyldig DMARC-oppføring.

Eksempel 3: Domene kjøpt gjennom en tredjepart uten autentisering

Hvis du har kjøpt et domene gjennom en tredjepartsdomeneleverandør, men ikke har autentisert det ennå, kan du følge disse trinnene:

Trinn:

1. Autentiser avsenderdomenet.
  2. Kontroller at du har en gyldig DMARC-oppføring.

Eksempel 4: Domene kjøpt gjennom en tredjepart med autentisering, men ingen DMARC-oppføring

Hvis du har kjøpt domenet gjennom en tredjepart og allerede autentisert det, men du ikke har en DMARC-oppføring, må du legge til en DMARC-oppføring.

Eksempel 5: Domene kjøpt gjennom Shopify

Hvis du har kjøpt domenet gjennom Shopify, settes det automatisk inn en DMARC-oppføring i DNS-oppføringene hvis du ikke har det fra før. Hvis du velger å trekke eller tilbakestille denne DMARC-oppføringen, vil e-postadressen omskrives til store+123@shopifyemail.com.

Du kan bruke DMARC-oppføringssjekkeren for å verifisere DMARC-oppføringen.