Kaupan lähetyssähköpostin näyttäminen

Jos huomaat, että sähköpostiosoitteesi näkyy asiakkaiden postilaatikossa muodossa store+123@shopifyemail.com ja haluat muuttaa tämän esitystavan, sinun on muutettava myyjän sähköpostiosoitetta.

Saat lisätietoja tässä artikkelissa käytetyistä termeistä verkkotunnusten terminologiasanastosta.

Esimerkki 1: Lähetetään DMARC-suojatulta verkkotunnukselta ilman todennusta

Jos lähetät sähköpostia suojatulta DMARC-verkkotunnukselta (verkkotunnukseen perustuva viestien todennus, raportointi ja vaatimustenmukaisuuden todennus), mutta et ole todentanut lähettäjäsähköpostiasi DKIM- ja SPF-koodilla, toimi seuraavasti:

Vaiheet:

1. Siirry verkkotunnuksen DNS-tietueisiin.
  2. Todenna lähettäjän verkkotunnus lisäämällä CNAME-tietueet verkkotunnukseesi.

Esimerkki 2: Sähköpostitunnus kuuluu kolmannelle osapuolelle, jolla ei ole DNS-pääsyä

Jos sähköpostisi verkkotunnus kuuluu kolmannelle osapuolelle etkä voi käyttää DNS-tietueita verkkotunnuksen todentamista varten, harkitse oman verkkotunnuksesi käyttöä. Voit ostaa verkkotunnuksen Shopifylta tai kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelulta, kuten GoDaddylta tai Namecheapilta.

Vaiheet:

1. Käytä omaa verkkotunnustasi sähköpostiviestien lähettämiseen.
  2. Todenna lähettäjän verkkotunnus.
  3. Lisää kelvollinen DMARC-tietue.

Esimerkki 3: Kolmannen osapuolen kautta ilman todennusta ostettu verkkotunnus

Jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen verkkotunnuksen ylläpitopalvelun kautta, mutta et ole vielä todentanut sitä, toimi seuraavasti:

Vaiheet:

1. Todenna lähettäjän verkkotunnus.
  2. Varmista, että sinulla on kelvollinen DMARC-tietue.

Esimerkki 4: Kolmannen osapuolen kautta ostettu verkkotunnus, jossa ei ole DMARC-tietuetta

Jos olet ostanut verkkotunnuksen kolmannen osapuolen kautta ja olet jo todentanut sen, mutta sinulla ei ole DMARC-tietuetta, sinun on lisättävä DMARC-tietue.

Esimerkki 5: Shopifyn kautta ostettu verkkotunnus

Jos olet ostanut verkkotunnuksen Shopifyn kautta, DMARC-tietue lisätään automaattisesti DNS-tietueisiin, jos sinulla ei vielä ole sitä. Jos kuitenkin päätät jättää DMARC-tietueen pois tai palauttaa sen, sähköpostiosoitteesi kirjoitetaan uudelleen muotoon store+123@shopifyemail.com.

Voit vahvistaa DMARC-tietueesi käyttämällä DMARC-tietueen tarkastusta.