Visning af din butiks afsendermailadresse

Hvis du opdager, at dine kunders indbakker viser dine mails som store+123@shopifyemail.com, og du vil ændre dette, skal du Ændre din afsendermailadresse.

Se Terminologi for domæner for at forstå de termer, der anvendes i denne artikel.

Eksempel 1: Afsendelse fra et DMARC-beskyttet domæne uden godkendelse

Hvis du sende mails fra et DMARC-beskyttet domæne, men ikke har godkendt din mailadresse for afsender med DKIM og SPF, skal du følge disse trin:

Trin:

1. Få adgang til dit domænes DNS-poster.
  2. Godkend dit afsenderdomæne ved at føje CNAME-poster til dit domæne.

Eksempel 2: Maildomænet tilhører en tredjepart uden DNS-adgang

Hvis dit maildomæne tilhører en tredjepart, og du ikke har adgang til de DNS-poster, der skal bruges til at godkende domænet, kan du overveje at bruge dit eget domæne. Du kan købe et domæne af Shopify eller en tredjepartsudbyder af domæner, som f.eks. GoDaddy eller Namecheap.

Trin:

1. Brug dit eget domæne til afsendelse af mails.
  2. Godkend dit afsenderdomæne.
  3. Tilføj en gyldig DMARC-post.

Eksempel 3: Domænet er købt via en tredjepart uden godkendelse

Hvis du har købt et domæne via en tredjepartsudbyder af domænehosting, men ikke har godkendt det endnu, skal du følge disse trin:

Trin:

1. Godkend dit afsenderdomæne.
  2. Kontrollér, at du har en gyldig DMARC-post.

Eksempel 4: Domænet er købt via en tredjepart med godkendelse, men uden en DMARC-post

Hvis du har købt dit domæne via en tredjepart og allerede har godkendt det, men du ikke har en DMARC-post, skal du tilføje en DMARC-post.

Eksempel 5: Domænet er købt via Shopify

Hvis du har købt dit domæne via Shopify, indsættes der automatisk en DMARC-post i dine DNS-poster, hvis du ikke allerede har en. Hvis du derimod vælger at framelde eller skifte denne DMARC-post tilbage, skrives din mailadresse om til store+123@shopifyemail.com.

Du kan bruge Kontrol af DMARC-post til at bekræfte din DMARC-post.