Kom godt i gang

To af de vigtigste valg, du skal træffe for din butik, er, hvilke produkter du vil sælge, og hvordan din butik skal se ud. Følg disse vejledninger, når du vil tilføje dit første produkt. Prøv et par forskellige temaer, så du kan se, hvilket der ser bedst ud, og konfigurer så et domæne for din butik.

Tilføj dit første produkt

Fremgangsmåde:

Vælg et tema

Tema-siden i din administrator et standardtema oprettet, når du åbner en konto hos Shopify, for at hjælpe dig med at komme i gang. Hvis du vil tilpasse et andet tema til din webshop, skal du føje et til din administrator.

Sådan føjer du et tema til din webshop:

• Du kan tilføje et gratis tema hurtigt og nemt fra administratoren.
  • Du kan købe et betalt tema i temabutikken. Selv om betalte temaer skal købes, før du kan udgive dem i din webshop, kan du prøve et betalt tema, før du køber.

Tilføj et gratis tema fra administratoren

Gratis temaer er udviklet af Shopify. Shopify giver support til tilpasninger af gratis temaer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Udforsk gratis temaer i afsnittet Gratis temaer nederst på siden. Der vises et vindue med alle de gratis temaer.
  2. Klik på et hvilket som helst tema for at læse om dets funktioner og for at forhåndsvise de tilgængelige temastile.
  3. Klik på knappen Tilføj for temaet. Temaet vil blive føjet til Tema-siden i din administrator.

Tilføj et tema fra temabutikken

Betalte temaer udvikles af designere fra tredjepart. Hjælp til tilpasninger af temaer fra tredjeparter gives af temadesignerne.

Fremgangsmåde:

1. Besøg Shopify-temabutikken, og vælg et tema. Hvis du stadig er i din gratis prøveperiode, skal du vælge et gratis tema for at undgå at betale gebyrer.
  2. Hvis du har valgt et gratis tema, skal du klikke på Tilføj tema eller Start med dette tema. Hvis du har valgt et betalt tema, skal du klikke på Køb tema for at købe temaet. Betalte temaer kan ikke refunderes. Du kan prøve et betalt tema, før du køber det, for at være sikker på at det passer til dine behov.
  3. For betalte temaer skal du klikke på Godkend debitering for at godkende betalingen. Temaet vil blive føjet til Tema-siden i din administrator.

Prøv et betalt tema i din butik

Du kan prøve et betalt tema for at se, hvordan det ser ud sammen med dine produkter, brandfarver og stil, før du forpligter dig til at købe temaet. Når du får en forhåndsvisning af et tema, kan du foretage tilpasninger med temaeditoren. Alle dine ændringer gemmes, når du køber temaet. Du kan få forhåndsvisning af op til 19 betalte temaer, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne forskellige temaer, inden du køber.

Fremgangsmåde:

1. Besøg Shopify-temabutikken, og vælg et betalt tema.
  2. Klik på Prøv tema. Der indlæses en forhåndsvisning af temaet til din webshop. I værktøjslinjen nederst på siden ser du tre knapper:

Værktøjslinjen med tre knapper til forhåndsvisning. Knapperne er mærket Luk forhåndsvisning, Køb tema og Tilpas tema.

3. Gør et af følgende:

- Klik på Luk forhåndsvisning for at stoppe forhåndsvisning af temaet. - Klik på Køb tema for at købe temaet. - Hvis du vil ændre temaindstillingerne ved hjælp af temaeditoren, skal du klikke på Tilpas tema.

Selv om du vælger ikke at købe det, bliver det betalte tema føjet til siden Temaer i din administrator. Betalte temaer, som du prøver, vil være mærket med etiketten Temaprøveversion:

Siden Temaer i administratoren med to temaer, der er mærket

Trin for trin: Konfigurer et domæne for din butik

Din butiks domæne er webadressen, eller websiteadressen, som kunderne besøger for at finde din webshop. Du kan enten købe et nyt domæne til din butik eller overføre et eksisterende.

Køb et nyt domæne fra Shopify

Fremgangsmåde:

1. Køb dit domæne gennem Shopify.
  2. Aktivér automatisk fornyelse, så din domæneregistrering ikke udløber ved en fejl.
  3. Konfigurer dit Shopify-domæne som dit primære domæne, så det bliver det domæne, dine kunder får vist i deres browser, i søgeresultater og på de sociale medier.
  4. Konfigurer videresendelse med e-mail, så dine kunder kan sende e-mails til dig til din @mycustomdomain.com-adresse.
  5. Send dig selv et par test-e-mails for at sikre, at du kan modtage kundeforespørgsler.

Køb et nyt domæne fra en tredjepartsudbyder

Fremgangsmåde:

1. Køb dit brugerdefinerede domæne fra en tredjepartsleverandør.
  2. Følg instruktionerne for brugerdefinerede domæner, når du skal konfigurere dine underdomæner og dit roddomæne. Hvis du bruger en af de populære domæneudbydere, skal du følge instruktionerne for den pågældende udbyder.
  3. Gør krav på dit Shopify-domæne for at identificere dig selv som ejeren.
  4. Konfigurer dit primære domæne, så det bliver det domæne, dine kunder får vist i deres browser, i søgeresultater og på de sociale medier.
  5. Konfigurer e-mailvideresendelse, så dine kunder kan sende dig en e-mail til dig på din @mycustomdomain.com-adresse.
  6. Send dig selv et par test-e-mails for at sikre, at du kan modtage kundeforespørgsler.

Overfør et eksisterende domæne

Hvis du vil overføre et eksisterende domæne, der skal bruges sammen med din Shopify-butik, skal du følge disse trin.

Næste trin

Når du har tilføjet dine første produkter, skal du vælge et tema og konfigurere et domæne, og derefter skal du fortsætte med at konfigurere din butik.