Opsætning af videresendelse af mails for et Shopify-administreret tilpasset domæne

Videresendelse af mails er en tjeneste, der giver dig mulighed for at dirigere en mailbesked, der er sendt til én mailadresse til en anden. Hvis du har et Shopify-administreret domæne, kan du opsætte et ubegrænset antal tilpassede mailadresser for dit domæne, der videresendes til en mailkonto, der er hostet af en tredjepart. Hvis du f.eks. ejer domænenavnet johns-apparel.com, kan du oprette den tilpassede mailadresse for domænet info@johns-apparel.com, som dine kunder kan bruge til at kontakte dig, og angive mailadressen til videresendelse til din private konto john@gmail.com. Når kunder sender en mailbesked til info@johns-apparel.com, videresendes mailbeskeden til din eksisterende private konto john@gmail.com.

Hvis du bruger et tredjepartsdomæne, kan du ikke opsætte mailadresser til videresendelse i Shopify-administratoren. Det kan være, at din tredjepartsdomæneudbyder tilbyder mailhosting eller -videresendelse. Du kan også overføre dit domæne til Shopify.

Opsæt videresendelse af mail

Alle nye mailadresser, som du opretter i Shopify-administratoren, skal videresendes til en eksisterende mailadresse, der hostes af en tredjepart, f.eks. Gmail eller Outlook. Du kan opsætte videresendelse fra flere mailadresser.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer for det domæne, du vil opsætte en tilpasset mailadresse til videresendelse for.

2. Klik på Tilføj en adresse til videresendelse af mail i afsnitttet Mailhostingtjeneste.

3. Angiv den mailadresse, du vil oprette for dit tilpassede domæne, i Butikkens mailadresse. Du behøver ikke at skrive symbolet @ eller noget, der følger efter det. Hvis du f.eks. vil angive mailadressen info@johns-apparel.com, skal du angive info.

4. Angiv din destinations fulde mailadresse til videresendelse i tekstfeltet Mailadresse til videresendelse. For eksempel: john@gmail.com.

5. Klik på Gem.

6. Valgfrit: Gentag denne procedure for at opsætte så mange mailadresser til videresendelse, som du har brug for.

Test din videresendelse af mail

Test din mailadresse til videresendelse for at bekræfte, at mailbeskeder bliver sendt til den ønskede mailadresse til videresendelse.

Trin

1. Log ind på en anden mailadresse end den, du har opsat som din mailadresse til videresendelse.

2. Send en testmail til alle de tilpassede mailadresser for dit domæne, som du har oprettet. For eksempel: info@johns-apparel.com.

3. Log ind på din mailkonto til videresendelse. For eksempel: john@gmail.com.

4. Kontrollér, at dine meddelelser vises i indbakken.

Besvar kundehenvendelser fra din tilpassede mailadresse for dit domæne

Et svar til videresendt mail viser mailadressen til videresendelse som afsender i stedet for den tilpassede mailadresse for dit domæne. Du kan ikke besvare kundehenvendelser fra din tilpassede mailadresse for dit domæne, medmindre du bruger en mailhostingtjeneste fra tredjepart sammen med dit tilpassede domæne.