Mailhosting

Shopify tilbyder ikke mailhosting. Hvis du har et Shopify-administreret domæne og ønsker at sende en mailbesked fra den tilpassede mailadresse for dit domæne, skal du bruge en mailhostingtjeneste fra tredjepart.

Følgende er eksempler på mailhostingtjenester fra en tredjepart, som du kan bruge til at sende mail fra din adresse til videresendelse af mails:

• Zoho Mail tilbyder mailkonti til dit tilpassede domæne.
  • Google Workspace opretter forbindelse til Gmail-platformen for mails på dit tilpassede domæne.

Knyt Zoho Mail- eller Google Workspace-mailhosting til dit domæne

Du skal bekræfte dit domæne og oprette din tilpassede mailadresse i din mailhostingtjeneste, såsom Zoho Mail eller Google Workspace, før du kan knytte din mailtjeneste til Shopify.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Shopify-administrerede domæner skal du klikke på navnet på det domæne, du vil oprette forbindelse til.

2. Klik på Brug tredjepartsværtstjeneste.

3. Vælg din udbyder, og angiv derefter de oplysninger, som du modtog, da du bekræftede dit domæne. Dette kan gøres ved at gøre ét af følgende:

- Hvis du bruger Google Workspace, skal du angive TXT-koden eller metatagget. - Hvis du bruger Zoho Mail, skal du angive Zoho-koden.

1. Klik på Gem.

Når du har knyttet din mailhosting til Shopify, kan du tilføje Shopifys SPF- og DKIM-registreringer for at hjælpe dig med at sikre, at dine mailbeskeder bliver leveret til dine kunder.