Sähköpostin ylläpito

Shopify ei tarjoa sähköpostin ylläpitopalvelua. Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus ja haluat lähettää sähköpostiviestin mukautetun verkkotunnuksesi sähköpostiosoitteesta, sinun on käytettävä kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalvelua.

Seuraavat palvelut ovat esimerkkejä kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalveluista, joiden avulla voit lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka olet määrittänyt edelleen lähetettäväksi määrittämällesi sähköpostille:

• Zoho Mail tarjoaa sähköpostitilejä mukautetuille verkkotunnuksillesi.
  • Google Workspace muodostaa yhteyden Gmail-alustaan yksilöllisen verkkotunnuksesi sähköposteille.

Zoho Mail- tai Google Workspace -sähköpostin ylläpitopalvelun yhdistäminen verkkotunnukseesi

Ennen kuin voit liittää sähköpostipalvelusi Shopifyhin, sinun on vahvistettava verkkotunnuksesi ja luotava mukautettu sähköpostiosoite sähköpostisi ylläpitopalvelussa kuten Zoho Mailissa tai Google Workspacessa.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.

2. Klikkaa Shopifyn hallinnoimat verkkotunnukset -osassa sen verkkotunnuksen nimeä, jonka haluat yhdistää.

3. Klikkaa Käytä kolmannen osapuolen ylläpitopalvelua.

4. Valitse palveluntarjoajasi ja anna sitten tiedot, jotka sinulle on annettu, kun vahvistit verkkotunnuksesi tekemällä jommankumman seuraavista toimenpiteistä:

- Jos käytät Google Workspacea, syötä TXT-koodi tai metatunniste. - Jos käytät Zoho Mailia, anna Zoho-koodi.

1. Napauta Tallenna.

Kun olet yhdistänyt sähköpostin ylläpitopalvelun Shopifyhin, voit lisätä Shopifyn SPF- tai DKIM-tietueet, jotka auttavat varmistamaan, että sähköpostiviestit toimitetaan asiakkaillesi.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?