Sähköpostin edelleenlähetyksen määrittäminen Shopifyn hallinnoimassa mukautetussa verkkotunnuksessa

Sähköpostin edelleenlähetys on palvelu, jonka avulla voit ohjata yhdestä sähköpostiosoitteesta lähetetyn sähköpostiviestin toiseen sähköpostiosoitteeseen. Jos sinulla on Shopifyn hallinnoima verkkotunnus, voit määrittää verkkotunnukselle rajoittamattoman määrän mukautettuja sähköpostiosoitteita, jotka välitetään kolmannen osapuolen isännöimälle sähköpostitilille. Jos sinulla on esimerkiksi verkkotunnus johns-apparel.com, voit luoda asiakkaillesi mukautetun verkkotunnuksen sähköpostiosoitteen info@johns-apparel.com, jotta asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä, ja määrittää edelleenlähetysosoitteen, joka osoittaa henkilökohtaiselle tilillesi john@gmail.com. Kun asiakkaat lähettävät sähköpostia osoitteeseen info@johns-apparel.com, heidän viestinsä välitetään edelleen nykyiselle henkilökohtaiselle tilillesi john@gmail.com.

Lisää Sender Policy Framework (SPF) -tietue Shopifyn hallinnoimaan verkkotunnukseen varmistaaksesi, että sähköpostiviestien edelleenlähetys onnistuu.

Jos käytät kolmannen osapuolen verkkotunnusta, et voi määrittää sähköpostin edelleenlähetyksen osoitteita Shopify Administa. Kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tarjoaja saattaa tarjota sähköpostin edelleenlähetystä tai ylläpitopalvelua, tai voit siirtää verkkotunnuksesi Shopifyihin.

Määritä sähköpostien edelleenlähetys

Kaikille Shopify Adminissa luomillesi sähköpostiosoitteille on määritettävä edelleenlähetysosoite kolmannen osapuolen, kuten Gmailin tai Outlookin, ylläpitämään sähköpostiosoitteeseen. Voit määrittää edelleenlähetyksen yhdestä tai useammasta kaupan sähköpostiosoitteesta olemassa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kullakin kaupan sähköpostiosoitteella voi olla vain yksi kolmannen osapuolen edelleenlähetysosoite.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.

2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jolle haluat määrittää mukautetun sähköpostin edelleenlähetysosoitteen.

3. Klikkaa Sähköpostit-osiossa Lisää edelleenlähetyksen sähköpostiosoite.

4. Kirjoita Kaupan sähköpostiosoite -tekstiruutuun sähköpostiosoite, jonka haluat luoda yksilölliselle verkkotunnuksellesi. Sinun ei tarvitse kirjoittaa @-merkkiä eikä mitään sen jälkeen tulevaa tekstiä. Jos esimerkiksi haluat sähköpostiosoitteeninfo@johns-apparel.com, anna sitten info.

5. Kirjoita Edelleen lähetettävän sähköpostin osoitetekstikenttään kohdesähköpostin koko osoite. Esimerkiksi: john@gmail.com.

6. Napauta Tallenna.

Lisää SPF-tietue verkkotunnukseesi

Lisää SPF-tietue Shopifyn hallinnoimaan mukautettuun verkkotunnukseesi varmistaaksesi, että sähköpostiviestien edelleenlähetys kohdesähköpostiosoitteeseen onnistuu.

Vaiheet

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.

2. Klikkaa Hallinnoi sen verkkotunnuksen kohdalla, jolle määritit mukautetun sähköpostin edelleenlähetysosoitteen.

3. Klikkaa DNS-asetukset.

4. Klikkaa Lisää mukautettu tietue ja valitse sitten TXT-tietue.

5. Syötä nimeksi @.

6. Syötä txt-arvoksi v=spf1 include:_spf.hostedemail.com ~all.

7. Tallenna muutokset klikkaamalla Vahvista.

Testaa sähköpostin edelleenlähetys

Testaa sähköpostiesi edelleenlähetys varmistamalla, että sähköpostiviestisi ohjautuvat onnistuneesti sähköpostisi edelleenlähetysosoitteeseen.

Vaiheet

1. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteeseen, joka on eri kuin se, jonka olet määrittänyt edelleenlähetyssähköpostiosoitteekseisi.

2. Lähetä testiviesti jokaiseen luomaasi mukautetun verkkotunnuksen sähköpostiosoitteeseen. Esimerkiksi osoitteeseen info@johns-apparel.com.

3. Kirjaudu sisään edelleenlähetyssähköpostitilillesi. Esimerkiksi tilille john@gmail.com.

4. Tarkista, että viestisi näkyvät Saapuneet-kansiossasi.

Asiakkaiden sähköposteihin vastaaminen mukautetun verkkotunnuksen sähköpostiosoitteestasi

Edelleenlähetyksen sähköpostiosoitteeseen lähetetyssä vastauksessa näkyy lähettäjänä edelleenlähetyksen sähköpostiosoite, ei mukautetun verkkotunnuksen sähköpostiosoite. Et voi vastata asiakkaiden sähköpostiviesteihin mukautetun verkkotunnuksen sähköpostiosoitteesta, ellet käytä kolmannen osapuolen sähköpostin ylläpitopalvelua mukautetun verkkotunnuksesi kanssa.