Konfigurere videresending av e-post for et Shopify-administrert egendefinert domene

Videresending av e-post er en tjeneste som lar deg videresende en e-postmelding som er sendt til én e-postadresse til en annen e-postadresse. Hvis du har et Shopify-administrert domene, kan du konfigurere et ubegrenset antall tilpassede e-postadresser som videresendes til en e-postkonto hos en tredjepart. Hvis du for eksempel eier domenenavnet johns-apparel.com, kan du opprette den tilpassede domene-e-postadressen info@johns-apparel.com som kunden kan kontakte, og angi e-postadressen for videresending til din personlige konto john@gmail.com. Når kunder sender en e-postmelding til info@johns-apparel.com, vil e-postmeldingen videresendes til din eksisterende personlige konto john@gmail.com.

Hvis du bruker et tredjepartsdomene, kan du ikke konfigurere e-postadresser for videresending fra Shopify-administrator. Det kan hende din tredjeparts domeneleverandør tilbyr videresending eller vertstjenester for e-post, eller du kan overføre domenet til Shopify.

Konfigurere videresending av e-post

Alle nye e-postadresser du oppretter i Shopify-administrator må videresendes til en eksisterende e-postadresse som driftes av en tredjepart, for eksempel Gmail eller Outlook. Du kan konfigurere videresending fra én eller flere e-postadresser til én eller flere eksisterende e-postadresser ved å opprette flere oppføringer. Du kan for eksempel videresende en e-postmelding fra én butikk-e-postadresse til flere personal-e-postadresser.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.

2. Klikk på Administrer for domenet du vil konfigurere en egendefinert videresendingsadresse for e-post for.

3. I seksjonen Vertstjeneste for e-post klikker du på Legg til e-postadresse for videresending.

4. I Butikkens e-postadresse skriver du inn e-postadressen du vil opprette for det egendefinerte domenet. Du trenger ikke å skrive inn @-symbolet eller noe som kommer etter det. Hvis du for eksempel ønsker e-postadresseninfo@johns-apparel.com, angir du info.

5. I tekstboksen E-postadresse for videresending angir du den fullstendige destinasjons-e-postadressen. For eksempel john@gmail.com.

6. Klikk på Lagre.

7. Valgfritt: Gjenta denne prosedyren for å konfigurere så mange e-postadresser for videresending som du trenger.

Test videresendingen av e-post

Test videresendingen av e-post for å bekrefte at e-postmeldinger sendes til e-postadressen for videresending.

Steg

1. Logg på en annen e-postkonto enn den du har satt opp som e-postadresse for videresending.

2. Send en test-e-postmelding til hver av e-postadressene for det egendefinerte domenet du opprettet. For eksempel info@johns-apparel.com.

3. Logg på e-postkontoen for videresending, for eksempel john@gmail.com.

4. Sjekk at meldingene dine vises i innboksen din.

Svare på kunde-e-poster fra e-postadressen for det egendefinerte domenet

Et svar på en videresendt e-post viser e-postadressen for videresending som avsender, ikke e-postadressen på det egendefinerte domenet. Du kan ikke svare på e-postmeldinger fra kundene fra e-postadressen på det egendefinerte domenet med mindre du bruker en tredjepartstjeneste for e-postverting med det egendefinerte domenet.