Webbhotell för e-post

Webbhotell för e-post tillhandahålls inte på Shopify. Du måste använda en tredjeparts webbhotellstjänst för e-post om du har en Shopify-hanterad domän och du vill skicka ett e-postmeddelande från din e-postadress för anpassad domän.

Följande tjänster är exempel på tredjeparts webbhotell för e-post som du kan använda för att skicka e-post från din e-postadress för vidarebefordran:

• Zoho Mail tillhandahåller e-postkonton för din anpassade domän.
  • Google Workspace ansluter till Gmail-plattformen för e-postmeddelanden på din anpassade domän.

Anslut Zoho Mail eller Google Workspace:s webbhotell för e-post till din domän

Du måste verifiera din domän och skapa din anpassade e-postadress i din webbhotellstjänst för e-post, till exempel Zoho Mail eller Google Workspace, innan du kan ansluta din e-posttjänst till Shopify.

Steg:

1. Klicka på namnet på domänen du vill ansluta i avsnittet Shopify-hanterade domäner.

2. Klicka på Använd värdtjänster från tredje part.

3. Välj din leverantör och ange sedan den information som du fick när du verifierade din domän, genom att göra något av följande:

- Om du använder Google Workspace anger du TXT-koden eller metataggen. - Om du använder Zoho Mail anger du Zoho-koden.

1. Klicka på Spara.

När du har anslutit ditt webbhotell för e-post till Shopify kan du lägga till Shopify SPF- och DKIM-poster för att säkerställa att dina e-postmeddelanden levereras till dina kunder.