IPv6-support

IPv4 er så småt ved at blive opdateret til IPv6 på tværs af internettet. IPv6 tilbyder større adresseplads og forenklet routing samt følgende fordele:

• Du kan forvente en lidt bedre ydeevne for nogle af dine kunder.
  • Du kan forvente forbedret modstandskraft for dit domæne.
    • De fleste browsere falder tilbage på IPv4, hvis IPv6-netværksstien mislykkes.
    • Fjerner kravet om en IPv4 til IPv6-gateway for nogle af dine kunder, der måske kun anvender et IPv6-netværk.

Aktivér IPv6 på dit domæne

Shopify-administrerede domæner

IPv6 aktiveres automatisk for alle domæner, der købes gennem Shopify, eller som overføres til Shopify.

Du kan bekræfte, om IPv6 er aktiveret, ved at gå til DNS-indstillingerne for dit domæne og finde AAAA-posten.

Tredjepartsdomæner

Når du tilknytter dit domæne, skal du oprette en AAAA-DNS-post. AAAA-posten aktiverer IPv6 for dit domæne. Eventuelle underdomæner, der er konfigureret med en CNAME-post, som peger på shops.myshopify.com er også IPv6-aktiverede. Få mere at vide om tilknytning af tredjepartsdomæner.

Deaktiver IPv6 for dit domæne

Det anbefales ikke at deaktivere IPv6 på grund af dennes fordele. Der kan dog være flere årsager til deaktivering af IPv6:

• Du bruger en tredjepartstjeneste, som ikke understøtter IPv6-formaterede klientadresser.
  • Du har en integration, som ikke understøtter IPv6-formaterede klientadresser.

Hvis du vil deaktivere IPv6 for dit domæne, skal du udføre følgende trin:

1. Fjern AAAA-DNS-posten for dit roddomæne.
  2. Opdater CNAME-posten fra shops.myshopify.com til shops-v4.myshopify.com for alle underdomæner.