Kontakt til udbyderen af dit tredjepartsdomæne for at få hjælp

Shopify Support kan ikke logge ind på kontoen hos dit tredjepartsdomæne, selvom du giver dem udtrykkelig tilladelse til det. Hvis du har brug for hjælp til at pege dit domæne mod din Shopify-butik, skal du kontakte supportteamet hos tredjepartsudbyderen af dit domæne. Du skal muligvis give dem følgende oplysninger:

• Du ønsker, at din A-post skal pege mod Shopifys IPv4-adresse 23.227.38.65.
  • Din AAAA-post skal pege på Shopifys IPv6-adresse 2620:0127:f00f:5::.
  • Du vil have, at din CNAME-post skal pege mod shops.myshopify.com.

På denne side

Tredjeparters DNS-krav

Hvis du ejer et domæne fra en af følgende udbydere, skal du klikke på linket for at få de specifikke krav til tilknytning af dit domæne.