Yhteyden ottaminen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluun avun saamiseksi

Shopify-tuki ei voi kirjautua tilillesi kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelussa, vaikka antaisit siihen erikseen luvan. Jos tarvitset apua yksilöllisen verkkotunnuksen osoittamisessa Shopify-kauppaan, ota yhteyttä kolmannen osapuolen verkkotunnuspalveluntarjoajan tukitiimiin. Voit joutua antamaan heille seuraavat tiedot:

• Haluat, että A-tietue osoittaa Shopifyn IPv4-osoitteeseen 23.227.38.65.
  • Haluat, että AAAA-tietue osoittaa Shopifyn IPv6-osoitteeseen 2620:0127:f00f:5::.
  • Haluat, että CNAME-tietue osoittaa osoitteeseen shops.myshopify.com.

Kolmannen osapuolen DNS-vaatimukset

Jos sinulla on verkkotunnus joltakin seuraavista palveluntarjoajista, klikkaa linkkiä ja saat tarkempia vaatimuksia verkkotunnuksen yhdistämisestä.