Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen Shopifyhin B2B-asiakastilisivujasi varten

Voit luoda uusille asiakastileille aliverkkotunnuksen, joka perustuu verkkokauppasi ensisijaiseen verkkotunnukseen, joka osoittaa asiakastilisivuillesi.

Luomasi verkkotunnus on kaupassasi käyttämäsi ensisijaisen verkkotunnuksen aliverkkotunnus. Aliverkkotunnuksesta tulee asiakastilisivujesi ensisijainen verkkotunnus kirjautumissivua lukuun ottamatta. Kirjautumissivun verkkotunnuksena pysyy shopify.com/<shop_id>/auth.

Ennen kuin aloitat

Toimenpiteen suorittamiseksi sinulla on oltava seuraavat tiedot:

• kirjautumistiedot kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tiliin
  • verkkotunnuspalvelusi vaatimukset

Vaihe 1: Luo asiakastilisivuillesi aliverkkotunnus

Aloita tässä tapauksessa prosessi Shopify Adminin osiosta Asetukset > Kassavaihe ja tilit osion Asetukset > Verkkotunnukset sijaan. Jos yrität aloittaa Verkkotunnukset-asetusten osiosta , et voi luoda aliverkkotunnusta uusille asiakastilisivuille.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakastilit.
  2. Napsauta URL-osoitteet-osiossa Muuta verkkotunnusta. Muuta asiakastilien verkkotunnusta -valintaikkuna tulee näkyviin.
  3. Kirjoita Asiakastilin verkkotunnus -kenttään kuvaava merkkijono, jonka avulla verkkotunnus tunnistetaan asiakastilejä varten käytettäväksi verkkotunnukseksi. Jos esimerkiksi syötät merkkijonon account, luot asiakkaalle seuraavan URL-osoitteen: account.your-store.com.
  4. Klikkaa Jatka. Siirryt Verkkotunnukset-asetusten Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulle.
  5. Jos haluat muuttaa verkkotunnuspalvelun tilin asetuksia, klikkaa Noudata asetuksille annettuja ohjeita. Siirryt verkkotunnuspalvelun verkkosivustolle.

Vaihe 2: Uuden CNAME-tietueen luominen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tilin asetuksista

1. Kirjaudu tilillesi verkkotunnuksesi tarjoajan verkkosivustolla.
  2. Etsi DNS-asetukset tai verkkotunnuksen hallinta-alue.
  3. Tee seuraavat toimet.

1. Luo uusi CNAME-tietue.
    2. Muuta Isäntä-nimeksi merkkijono, jonka loit asiakastilin aliverkkotunnuksen nimeä varten. Esimerkiksi: account.
    3. Osoita CNAME-tietue osoittamaan osoitteeseen shops.myshopify.com.
  4. Tallenna muutokset. Sinut palautetaan Shopify Adminin Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulle.

Vaihe 3: Asiakastilin verkkotunnuksen Shopifyhin yhdistämisen varmistaminen

1. Klikkaa Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulla Tarkista yhteys.
  2. Kun asiakastilin verkkotunnus on yhdistetty ja tarkistettu, klikkaa Takaisin asiakastileihin. Asiakastilit-sivulla näkyy Connected-merkintä Uudet asiakastilit -kentässä.

Verkkotunnuksen tarkistaminen voi kestää jopa 48 tuntia.