Kolmannen osapuolen verkkotunnuksen yhdistäminen Shopifyhin B2B-asiakastilisivuasi varten

Jos käytössäsi ovat uudet asiakastilit, voit luoda kolmannen osapuolen verkkotunnukseesi perustuvan aliverkkotunnuksen, joka osoittaa B2B-asiakastilisivullesi.

Luomasi verkkotunnus on kaupassasi käyttämäsi ensisijaisen verkkotunnuksen aliverkkotunnus. Aliverkkotunnuksesta tulee asiakastilisivusi ensisijainen verkkotunnus.

Aloita tässä tapauksessa prosessi Shopify Adminin osiosta Asetukset > Kassavaihe ja tilit osion Asetukset > Verkkotunnukset sijaan. Jos yrität aloittaa Verkkotunnukset-asetusosiosta, saat virheilmoituksen.

Ennen kuin aloitat

Toimenpiteen suorittamiseksi sinulla on oltava seuraavat tiedot:

• kirjautumistiedot kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tiliin
  • verkkotunnuspalvelusi vaatimukset

Vaihe 1: Aliverkkotunnuksen luominen asiakastilisivua varten

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksaminen ja tilit.

2. Siirry Kassa ja asiakastilit -sivulla Asiakastilin URL-osoitteet -osioon.

3. Klikkaa Uudet asiakastilit -kentässä Muuta verkkotunnusta. Muuta asiakastilien verkkotunnusta -valintaikkuna tulee näkyviin.

4. Kirjoita Asiakastilin verkkotunnus -kenttään kuvaava merkkijono, jonka avulla verkkotunnus tunnistetaan asiakastilejä varten käytettäväksi verkkotunnukseksi. Jos esimerkiksi syötät merkkijonon myaccount, luot asiakkaalle seuraavan URL-osoitteen: myaccount.your-store.com.

5. Klikkaa Jatka. Siirryt Verkkotunnukset-asetusten Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulle.

6. Jos haluat muuttaa verkkotunnuspalvelun tilin asetuksia, klikkaa Noudata asetuksille annettuja ohjeita. Siirryt verkkotunnuspalvelun verkkosivustolle.

Vaihe 2: Uuden CNAME-tietueen luominen kolmannen osapuolen verkkotunnuspalvelun tilin asetuksista

1. Kirjaudu tilillesi verkkotunnuksesi tarjoajan verkkosivustolla.

2. Etsi DNS-asetukset tai verkkotunnuksen hallinta-alue.

3. Tee seuraavat toimet.

4. Tallenna muutokset. Sinut palautetaan Shopify Adminin Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulle.

Vaihe 3: Asiakastilin verkkotunnuksen Shopifyhin yhdistämisen varmistaminen

1. Klikkaa Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus -sivulla Tarkista yhteys.

2. Kun asiakastilin verkkotunnus on yhdistetty ja tarkistettu, klikkaa Takaisin asiakastileihin. Kassa ja asiakastilit -sivulla näkyy Connected-merkintä Uudet asiakastilit -kentässä.

Verkkotunnuksen tarkistaminen voi kestää jopa 48 tuntia.