Koble et tredjepartsdomene til Shopify for den nye kundekontosiden

Hvis du har nye kundekontoer kan du opprette et underdomene som er basert på et tredjeparts domenenavn som peker til siden for kundekontoer.

Domenenavnet du oppretter er et underdomene av det primære domenenavnet som brukes i butikken. Underdomenet blir det primære domenenavnet for kundekontosiden.

I dette tilfellet starter du prosessen fra seksjonen Innstillinger > Kasse og kontoer i Shopify-administrator, og ikke seksjonen Innstillinger > Domener. Hvis du prøver å starte fra seksjonen med innstillinger for Domener får du en feilmelding.

Før du setter i gang

For å gjennomføre denne prosedyren trenger du følgende informasjon:

• påloggingsinformasjonen din for tredjepartsleverandøren for domener
  • kravene til domeneleverandøren

Trinn 1: Opprett underdomenet for kundekontosiden

1. Gå til Innstillinger > Kasse og kontoer fra Shopify-administrator.

2. Gå til seksjonen URL-adresser for kundekonto på siden Kasse og kundekontoer.

3. Klikk Endre domene i feltet Nye kundekontoer. Dialogboksen Endre domene for kundekontoer vises.

4. Angi en beskrivende streng som identifiserer domenenavnet som det som brukes for kundekontoer i feltet Domene for kundekontoer. Hvis du for eksempel angir strengen myaccount oppretter du følgende URL-adresse for kundene: myaccount.your-store.com.

5. Klikk Fortsett. Du sendes til siden Koble til et eksisterende domene i innstillingene for Domener.

6. Klikk Følg konfigurasjonsinstruksjonene for å endre kontoinnstillingene for domeneleverandøren. Du sendes til domeneleverandørens nettsted.

Trinn 2: Opprett en ny CNAME-oppføring i kontoinnstillingene for tredjepartsdomeneleverandøren

1. Logg på kontoen din på domeneleverandørens nettsted.

2. Finn DNS-innstillingene eller området for domeneadministrasjon.

3. Gjør følgende.

4. Lagre endringene. Du sendes tilbake til siden Koble til et eksisterende domene i Shopify-administrator.

Trinn 3: Bekreft at kundekontodomenet er koblet til Shopify

1. Klikk Bekreft tilkobling på siden Koble til et eksisterende domene.

2. Klikk Tilbake til kundekontoer når domenenavnet for kundekontoer er koblet til og bekreftet. På siden Kasse og kundekontoer vises etiketten Connected i feltet Nye kundekontoer.

Det kan ta opptil 48 timer før domenet er bekreftet.