Koble et tredjepartsdomene til Shopify for de nye kundekontosidene

For nye kundekontoer kan du opprette et underdomene som er basert på butikkens primære domenenavn, og som peker til kundekontosidene.

Domenenavnet du oppretter er et underdomene av det primære domenenavnet du bruker i butikken. Underdomenet blir det primære domenenavnet for kundekontosidene, bortsett fra påloggingssiden. Domenet for påloggingssiden forblir shopify.com/<shop_id>/auth.

Før du setter i gang

For å gjennomføre denne prosedyren trenger du følgende informasjon:

• påloggingsinformasjonen din for tredjepartsleverandøren for domener
  • kravene til domeneleverandøren

Trinn 1: opprett underdomenet for kundekontosidene

I dette tilfellet starter du prosessen fra seksjonen Innstillinger > Kundekontoer i Shopify-administrator, og ikke fra seksjonen Innstillinger > Domener. Hvis du prøver å starte fra seksjonen med innstillinger for Domener kan du ikke opprette et underdomene for de nye kundekontosidene.

1. Gå til Kundekontoer fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Endre domene i seksjonen URL-adresser. Dialogboksen Endre domene for kundekontoer vises.
  3. Angi en beskrivende streng som identifiserer domenenavnet som det som brukes for kundekontoer i feltet Domene for kundekontoer. Hvis du for eksempel angir strengen account oppretter du følgende URL-adresse for kundene: account.your-store.com.
  4. Klikk Fortsett. Du sendes til siden Koble til et eksisterende domene i innstillingene for Domener.
  5. Klikk Følg konfigurasjonsinstruksjonene for å endre kontoinnstillingene for domeneleverandøren. Du sendes til domeneleverandørens nettsted.

Trinn 2: Opprett en ny CNAME-oppføring i kontoinnstillingene for tredjepartsdomeneleverandøren

1. Logg på kontoen din på domeneleverandørens nettsted.
  2. Finn DNS-innstillingene eller området for domeneadministrasjon.
  3. Gjør følgende.

1. Opprett en ny CNAME-oppføring.
    2. Endre Vertsnavn til strengen du opprettet for underdomenenavnet for kundekontoer. For eksempel account.
    3. Pek CNAME-oppføringen til shops.myshopify.com.
  4. Lagre endringene. Du sendes tilbake til siden Koble til et eksisterende domene i Shopify-administrator.

Trinn 3: Bekreft at kundekontodomenet er koblet til Shopify

1. Klikk Bekreft tilkobling på siden Koble til et eksisterende domene.
  2. Klikk på Tilbake til kundekontoer når domenenavnet for kundekontoer er koblet til og bekreftet. Etiketten Connected vises i feltet Nye kundekontoer på siden Kundekontoer

Det kan ta opptil 48 timer før domenet er bekreftet.